Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιία,

Προσπαθώ να βάλω ως κύρια γλώσσα τα ελληνικά στο HTC 8X (windows phone 8.1) αλλά δεν με αφήνει μήπως ξέρεις κανείς να με βοηθήσει;

Δημοσ.

Ρυθμισεις > γλωσσα > προσθηκη > ελληνικα και το αφηνεις να την κατεβασει αν δεν την εχει. Μηπως εχει και αλλες γλωσσες εκει?

Αν ναι, παρατεταμενο πατημα στα ελληνικα > μετακινηση επανω, μεχρι να γινιε πρωτη.

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει φίλε μου όλα αυτά που λες και τίποτα, μόνο το πληκτρολόγιο μου κατέβασε. έκανα και ένα restore μπας και αλλά δεν μ την έχει καν στις αρχικές και πάλι τίποτα πφ

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει φίλε μου όλα αυτά που λες και τίποτα, μόνο το πληκτρολόγιο μου κατέβασε. έκανα και ένα restore μπας και αλλά δεν μ την έχει καν στις αρχικές και πάλι τίποτα πφ

Δοκίμασε ρυθμισεις->περιοχη->τοπική μορφή.

Δημοσ.

Δοκίμασε ρυθμισεις->περιοχη->τοπική μορφή.

Τα έχω βάλει και αυτά Ελλάδα/Ελληνικά

Εκτός αγγλικά UK δεν παίρνει σαν γλώσσα κινητού τίποτα άλλο απο τι είδα.. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση

Δημοσ.

Τα έχω βάλει και αυτά Ελλάδα/Ελληνικά

Εκτός αγγλικά UK δεν παίρνει σαν γλώσσα κινητού τίποτα άλλο απο τι είδα.. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση

Εννοώ το δεύτερο που γράφει ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΡΦΗ. Εκεί εχει οοοολες τις γλώσσες.

Δημοσ.

Εννοώ το δεύτερο που γράφει ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΡΦΗ. Εκεί εχει οοοολες τις γλώσσες.

Στα αγγλικά φίλε μου πιο είναι; :P

Δημοσ.

Διάβασα αυτό "Οι συγκεκριμένες γλώσσες που περιλαμβάνονται στο τηλέφωνό σας εξαρτώνται από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας ή από τον κατασκευαστή του τηλεφώνου." Και λέω μήπως επειδή είναι της o2 δεν με αφήνει να τα βάλω; υπάρχει κανένας τρόπος να βάλω custom έκδοση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...