megaklhs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους επειδή έχω αρκετές κασέτες απο την βιντεοκάμερα που είχα και μου έχει χαλάσει θα ήθελα να μου πείτε κάποιον τρόπο να προβάλω τις κασέτες αυτές ή να τις κάνω σε cd γιατί δνε με συμφέρει να φτιαχτεί η κάμερα έχω ρωτήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το πιο εύκολο είναι να τα πας σε ένα φωτογραφείο και να στα κάνει αυτός dvd Δεν γνωρίζω τιμές αλλά ρώτα 2-3 μη πας στον πρώτο που θα βρεις και σε πιάσει τον κ*λο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τι φορμα βιντεοκασσετες, και ποσες εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ. Για μετατροπή, το φτηνότερο που έχω βρεί είναι 30 ευρώ. Με τις 80 κασέτες που έχω, προφανώς δεν συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 α) βρίσκεις τον τύπο της κασέτας, πχ MiniDv, Hi8 κλπ, β) παίρνεις έναν αντάπτορα για VHS (παραδειγμα) , είτε μια αρχαία κάμερα από ebay αυτού του τύπου, θα βρεις και με 20-30 ευρω, και παίρνεις την έξοδο του βιντεο ή της κάμερας και τα περνάς στην input θύρα της κάρτας γραφικών σου (αν έχει) ή σε κάτι τέτοιο γ) κάνεις εγγραφή στο pc δ) ?????? ε) profit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 30Ε για να αντιγράψουν τη βιντεοκασέτα σε dvd; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 30Ε για να αντιγράψουν τη βιντεοκασέτα σε dvd; Όποιος βαριέται να γουγλάρει για λύσεις, αυτά παθαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω εκανα μετατροπη σε φιλαρακι μου που παιρνει 9€ την κασεττα και ετσι τις εκανα ολες dvd.εκανα καμια 20αρια ετσι μια χαρα αναλυση εχουν.το κακο ειναι οτι ειχαν χαλασει 2 και εδειχναν γραμμες εντονα και δεν μπορουσα να τις δω.παντως μια χαρα ειναι με την μετατροπη αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Όποιος βαριέται να γουγλάρει για λύσεις, αυτά παθαίνει Άκυρο το συγκεκριμένο, αν αναφέρεσαι σε μένα. Απλά, από ebay δεν αγοράζω ποτέ, μόνο από Ελλάδα. Στο θέμα, έχω δύο βιντεοκάμερες, και οι δύο Sony, η μία με mini-dv και η άλλη με τις λίγο μεγαλύτερες κασέτες. Έχει χαλάσει η κεφαλή τους, και τις έχω πάει σε 6 μαγαζιά, Πειραιά, Γλυφάδα, Αθήνα. Η κεφαλή δεν επισκευάζεται, σύμφωνα με τους τεχνικούς, και το κόστος αντικατάστασης, στην κάθε μία ξεπερνάει τα 80 ευρώ + εργασία και φπα. Βασικά αυτό που έχει χαλάσει είναι το ένα από τα δύο "ροδάκια" που γυρίζουν την ταινία μέσα στην κασέτα. Και στις δύο κάμερες. Αν πάρω αντάπτορα για βιντεοκασέτα (vhs), η εικόνα δεν θα είναι καλή. Αυτό με τα τρία καλώδια που πρότεινε ο φίλος πριν, το έχω και είναι της avermedia (νομίζω). Επίσης, δεν τα θέλω σε dvd, αλλά σε επεξεργάσιμη μορφή, για να μην κάθομαι να τα μετατρέπω σε avi, ή mp4. Επίσης, http://www.insomnia.gr/topic/287109-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-hi-8/ To video editing είναι ένα από τα χόμπυ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Άκυρο το συγκεκριμένο, αν αναφέρεσαι σε μένα. Απλά, από ebay δεν αγοράζω ποτέ, μόνο από Ελλάδα. Στο θέμα, έχω δύο βιντεοκάμερες, και οι δύο Sony, η μία με mini-dv και η άλλη με τις λίγο μεγαλύτερες κασέτες. Έχει χαλάσει η κεφαλή τους, και τις έχω πάει σε 6 μαγαζιά, Πειραιά, Γλυφάδα, Αθήνα. Η κεφαλή δεν επισκευάζεται, σύμφωνα με τους τεχνικούς, και το κόστος αντικατάστασης, στην κάθε μία ξεπερνάει τα 80 ευρώ + εργασία και φπα. Βασικά αυτό που έχει χαλάσει είναι το ένα από τα δύο "ροδάκια" που γυρίζουν την ταινία μέσα στην κασέτα. Και στις δύο κάμερες. Αν πάρω αντάπτορα για βιντεοκασέτα (vhs), η εικόνα δεν θα είναι καλή. Αυτό με τα τρία καλώδια που πρότεινε ο φίλος πριν, το έχω και είναι της avermedia (νομίζω). Επίσης, δεν τα θέλω σε dvd, αλλά σε επεξεργάσιμη μορφή, για να μην κάθομαι να τα μετατρέπω σε avi, ή mp4. To video editing είναι ένα από τα χόμπυ μου. Γενικά μιλούσα, μην το παίρνεις προσωπικά. Εννοούσα ότι επειδή πολύς κόσμος τράβαγε με βιντεοκασέτες και του έχουν μείνει τώρα, οι επιτήδειοι λογικό να ζητάνε τέτοιες τιμές αφού δεν υπάρχουν πολλοί να κάνουν τις μετατροπές. Κάτι ανάλογο με την εποχή των βιντεοκλαμπάδων που σου νοίκιαζαν ταινία ποιότητας κάμερας που παιζόταν στα σινεμά με 2 ευρώ όταν αυτούς τους στοίχιζε ελάχιστα. Επειδή ο κόσμος δεν γνώριζε από πού και πως να κατεβάσει. Μόλις έμαθαν, κλείσαν σχεδόν όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 η μονη κασετα που. παιρνει ανταπτορα για vhs,ειναι η vhs-c.καμια αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://webtv.nerit.gr/katigories/politismos/09mai2014-vinteoklab/ δεν πας σε αυτους που απ ότι βλεπω συνεχιζουν να εχουν μηναχηματα αλλα όχι δουλεια?? οι άνθρωποι που το έζησαν από πρώτο χέρι: ο Γιάννης Σάρρας (Videosonic),ο Ζήνος Παναγιωτίδης (Rosebud/Odeon), ο Τάκης Τσακαλάκης (Master Video), ο Νίκος Γουδέβενος (Video City International), ο Παύλος Βόζας (Διευθυντής Πωλήσεων Audiovisual), οι ιδιοκτήτες βίντεοκλαμπ Αντώνης και Νίκος Λαγουρός και Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, φανατικοί συλλέκτες VHS όπως ο Νίκος Καρακίζης, κριτικοί κινηματογράφου όπως ο Άκης Καπράνος και ο Δημήτρης Κολιοδήμος και ο σκηνοθέτης και διευθυντής του Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Ελληνικού Κινηματογράφου Νίκος Τριανταφυλλίδης. ο σκοπος είναι να μην χασεις ποιοτητα στην μετατροπή... δηλ.αν πας σε κανα απλο φωτογραφειο απλα θα βαλουν κανα rca(αντι για s video p.x.) και οποιο ετοιμο by default πρόγραμμα ειχε το universall καλωδιο... Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2014 από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ......................β) παίρνεις έναν αντάπτορα για VHS (παραδειγμα) , είτε μια αρχαία κάμερα από ebay αυτού του τύπου, θα βρεις και με 20-30 ευρω, και παίρνεις τ................................. Αν και βλέπω ότι στην αγγελία το λέει θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου αφού έχω Hi8 από το '92 και το έχω ψάξει το θέμα. Αυτά τα ανταπτοράκια ήταν μόνο για τις vhs τις μικρές για να παίξουν σε vhs video κανονικά. Επειδή το σύστημα εγγραφής ήταν το ίδιο και το θέμα ήταν αυτό των διστάσεων, όντως έκανες δουλειά με αυτό. Στα Hi8 το σύστημα εγγραφής είναι διαφορετικό και άρα αυτό δεν θα παίξει, άσχετα τι λέει ο πωλητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει 8αρα κασετα η βετα ή 2000 ΄μινι δβ σε βιντεο vhs με την χρηση οποιουδηποτε ανταπτορα.τα ιχνη εγγραφης πανω στην ταινια,εκτος του οτι ειναι διαφορετικου τυπου,ειναι και σε διαφορετικες θεσεις....................μονο με την αντιστοιχη καμερα και καλωδια,μπορει να κανει δουλεια ο ts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και βλέπω ότι στην αγγελία το λέει θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου αφού έχω Hi8 από το '92 και το έχω ψάξει το θέμα. Αυτά τα ανταπτοράκια ήταν μόνο για τις vhs τις μικρές για να παίξουν σε vhs video κανονικά. Επειδή το σύστημα εγγραφής ήταν το ίδιο και το θέμα ήταν αυτό των διστάσεων, όντως έκανες δουλειά με αυτό. Στα Hi8 το σύστημα εγγραφής είναι διαφορετικό και άρα αυτό δεν θα παίξει, άσχετα τι λέει ο πωλητής Αγοράζεις αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/Sony-VHS-C-Video-camera-NV-RZ10-with-5-new-sealed-Hi8Sony-tapes-/171448749219 Βάζεις μέσα την κασέτα μετά κάνεις τα βήματα που σου λέει ο Pantelwolf You are welcome *flies away* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα