drdedus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 σε repeater με wpa τι υπάρχει στην αγορά?
ntinakos24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Σωστά. Να σε ρωτησω ,γιατι ενω συνδεομαι στο δικο μου ρουτερ με 14 Mbit download, στο tp link ουτε 6 Mbit δεν φτανει με ενα speedtest που εκανα!! ποια ρύθμιση παιζει εδω?
drdedus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 τι δείχνει την ίδια στιγμή το speedtest αν συνδεθείς απευθείας στο δικο σου μοντεμ/ρουτερ?
jkoukos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ενσύρματα ή ασύρματα προσπαθείς; Και σε τι κατάσταση λειτουργίας δουλεύει το TP-Link;
ntinakos24 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ενσύρματα ή ασύρματα προσπαθείς; Και σε τι κατάσταση λειτουργίας δουλεύει το TP-Link; Με το tp link συνδεομαι ενσυρματα,ενω με το ρουτερ μου απο το λαπτοπ ασυρματα. το δουλευω σε AP client router. Το αλλο σπαστικο ειναι οτι καθε φορα που το βγαζω απο το ρευμα το βραδυ και το ξαναβαζω το πρωι, δεν συνδεετε αμεσως στο ιντερνετ ( στο TP link συνδεετε ομως) , πρεπει να απενεργοποιησω και να ενεργοποιησω την καρτα δυκτιου του λαπτοπ μου για να επανερθει το ιντερνετ. τι δείχνει την ίδια στιγμή το speedtest αν συνδεθείς απευθείας στο δικο σου μοντεμ/ρουτερ? διχνει σχεδον την αλλη μιση ταχυτητα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2014 από ntinakos24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα