we_will_rise Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, στην MSSQL, όταν θέλω να επεξεργαστώ μία βάση δεδομένων, δημιουργώ ένα database diagram, κάνω τις αλλαγές που θέλω, και μετά πατάω πάνω αριστερά ένα κουμπάκι (δε θυμάμαι τίτλο) και μου βγάζει έτοιμο sql script, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων εντολές ALTER TABLE κλπ.. Δεν δημιουργεί δηλαδή την βάση απ'την αρχή, παρά μόνο τις αλλαγές που έκανα.. Στην MySQL, έχω βρει το Reverse Engineering που είναι 90% αυτό που χρειάζομαι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω με τίποτα τρόπο για να πάρω το script με τις αλλαγές. Ξέρει κάποιος πως γίνεται;;;
we_will_rise Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κανείς ρε παιδιά;;; Sent from my iPhone using Insomnia
we_will_rise Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν, για τους 307 που το άνοιξαν αλλά δεν ήξεραν την απάντηση.. Η λύση ήταν απλά τελικά Database > Synchronize with Model μετά από μερικά next σου πετάει έτοιμο το σκριπτάκι και είσαι βασιλιάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα