AlienTechGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,στο laptop της περιγραφής έχω P8400,2GB RAM και έναν 80GB Blue 5400rpm.Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις επιδόσεις απλώς θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει να του βάλω 4GB RAM (τόσο είναι max),έναν HDD 7200rpm 160GB-250GB ή κάποιον SSD και ίσως κάποιον καλύτερο CPU.Βασικά επειδή περιμένα να αντικατασταθεί η μητρική του desktop μου,έβαλα τον Corsair LS 120GB (για δοκιμή) και φυσικά είδα τεράστια διαφορά σε σχέση με τον τωρινό δίσκο (ακόμα και σε SATAII).Εσείς τι προτείνετε;; (Εκτός από το να το αλλάξω εντελώς )
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Κατα την γνώμη μου βάλε παραπάνω μνήμη 4gb αν παίρνει και εναν ssd δίσκο θα πηγαίνει πολυ καλύτερα το μηχάνημα , επεξεργαστή δεν νομίζω οτι αξίζει να αλλάξεις
AlienTechGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Κατα την γνώμη μου βάλε παραπάνω μνήμη 4gb αν παίρνει και εναν ssd δίσκο θα πηγαίνει πολυ καλύτερα το μηχάνημα , επεξεργαστή δεν νομίζω οτι αξίζει να αλλάξεις Χμ...επειδή όμως για SSD θα πάω το πολύ σε 120GB γίνεται να βάλω και κάποιον HDD για storage μες το laptop (κάπου είχα δει για μια πατέντα που έκανες replace το dvd drive με ένα caddy);;
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι το εχω ακούσε και εγω αυτην την πατέντα με τον 2ο δίσκο γίνεται φαντάζομαι και στο δικό σου
AlienTechGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι το εχω ακούσε και εγω αυτην την πατέντα με τον 2ο δίσκο γίνεται φαντάζομαι και στο δικό σου Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιώ αρκετά το dvd drive Οπότε έχω δύο επιλογές! 1)Βάζω τον SSD στην θέση του HDD και τον HDD τον βάζω σε κάποια θήκη για εξωτερικό! 2)Βάζω τον SSD στην θέση του HDD και τον HDD στην θέση του DVD drive και κάνω το drive εξωτερικό με κάποια θήκη αν γίνεται!
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αφου χρησιμοποιείς το dvd drive τοτε σου μένει μονο η πρώτη λύση που ειπες και για εμένα ειναι η καλύτερη και εγω αυτο θα έκανα δεν θα θυσίαζα το dvd drive που δεν ξέρεις ποτε που μπορεί να σου χρειαστεί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα