Προς το περιεχόμενο

Αγορά Monitor 24'

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ψάχνω εδώ και 10 μέρες να βρω το καλύτερο monitor στις 24' με badget εώς και 400€. Έχω διαβάσει αρκετά αλλά να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ να καταλήξω.

Αρχικά κοιτούσα για 28' αλλά κατάλαβα ότι για να πάρεις κάτι αξιόλογο πρέπει να ανέβει το κόστος πάνω από 600€ συν το ότι μάλλον οι 24 θα καλύψουν.

Τρέφω μια συμπάθεια στην DELL στην οποία από ότι βλέπω οι επιλογές μου είναι Dell U2412M, Dell U2414H, UltraSharp U2413 με αρκετή διαφορά στη τιμή για τη τελευταία.

Πιστεύω ότι και η NEC είναι αξιόπιστη εταιρεία αλλά δεν έχω πρόβλημα στην εταιρεία αν μου προτείνετε κάτι άλλο.

Το monitor προορίζεται για pc στο οποίο βγάζω αρκετές ώρες δουλειάς κάθε μέρα. Programming, reading και λιγότερο gaming και ταινίες

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα να πηγαινες στην U2414h ή U2412M(αν σε ενδιαφερει η αναλυση). Και αξιολογο Monitor παιρνεις και γλυτωνεις 160ευρω.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι κοντά σε αυτά τα δύο monitor. Το μόνο που σκέφτομαι για την συγκεκτιμένη αγορά είναι ότι monitor θα αγοράσω ξανά μετά από τουλάζιστον 5 χρόνια και ίσως να λέω λίγα και ίσως αξίζει μια παραπάνω επένδυση.

Θα ήθελα αν έχεις κάποιος εμπειρία σε αντίστοιχα monitor σε NEC, BenQ, Iiyama

Δημοσ.

Εγώ, συμπεριλαμβανομένου των πολλών post για πολύ καλή συμπεριφορά από το support της Dell στην Ελλάδα, αλλά και τις επιδόσεις της στα μόνιτορ και από αυτή τη φωτογραφία που είδα στο insomniac's desks pictures νήμα ( http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/page-190?do=findComment&comment=53353942) , πραγματικά με έχει κερδίσει η U2414H και θα είναι η επόμενη αγορά μου αν δεν βγει κάτι καλύτερο.. αυτά τα λεπτά bezels της με "σκοτώνουν".

Μήπως θα σε ενδιέφερε και κάτι τέτοιο (21:9 aspect ratio); Ακριβότερες, μεγαλύτερες. Θα ήταν ότι πρέπει για multitasking αν σε ενδιαφέρει, καθώς ας πούμε έχεις δυο επιφάνειες εργασίας, αλλά και για ταινίες.
https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=most-popular&keyphrase=2560x1080

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...