Oliver_M Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας, ψάχνω εδώ και 10 μέρες να βρω το καλύτερο monitor στις 24' με badget εώς και 400€. Έχω διαβάσει αρκετά αλλά να σας πω την αλήθεια δεν μπορώ να καταλήξω. Αρχικά κοιτούσα για 28' αλλά κατάλαβα ότι για να πάρεις κάτι αξιόλογο πρέπει να ανέβει το κόστος πάνω από 600€ συν το ότι μάλλον οι 24 θα καλύψουν. Τρέφω μια συμπάθεια στην DELL στην οποία από ότι βλέπω οι επιλογές μου είναι Dell U2412M, Dell U2414H, UltraSharp U2413 με αρκετή διαφορά στη τιμή για τη τελευταία. Πιστεύω ότι και η NEC είναι αξιόπιστη εταιρεία αλλά δεν έχω πρόβλημα στην εταιρεία αν μου προτείνετε κάτι άλλο. Το monitor προορίζεται για pc στο οποίο βγάζω αρκετές ώρες δουλειάς κάθε μέρα. Programming, reading και λιγότερο gaming και ταινίες Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
kage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 αν εννοεις παιζει ή βλέπεις 1 φορα το μηνα τοτε δεν σου χρειαζετε ακριβο πανελ...
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω θα σου προτεινα να πηγαινες στην U2414h ή U2412M(αν σε ενδιαφερει η αναλυση). Και αξιολογο Monitor παιρνεις και γλυτωνεις 160ευρω.
Oliver_M Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι είμαι κοντά σε αυτά τα δύο monitor. Το μόνο που σκέφτομαι για την συγκεκτιμένη αγορά είναι ότι monitor θα αγοράσω ξανά μετά από τουλάζιστον 5 χρόνια και ίσως να λέω λίγα και ίσως αξίζει μια παραπάνω επένδυση. Θα ήθελα αν έχεις κάποιος εμπειρία σε αντίστοιχα monitor σε NEC, BenQ, Iiyama
johnmayson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Eizo Sent from my iPhone using Insomnia
dimitrisOP Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 και με την P2414 μια χαρα κανεις την δουλεια σου και οικονομικα
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το καλύτερο 24άρι είναι το HP Z24i : http://www.skroutz.gr/s/4004140/HP-Z24i.html
selianx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ, συμπεριλαμβανομένου των πολλών post για πολύ καλή συμπεριφορά από το support της Dell στην Ελλάδα, αλλά και τις επιδόσεις της στα μόνιτορ και από αυτή τη φωτογραφία που είδα στο insomniac's desks pictures νήμα ( http://www.insomnia.gr/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/page-190?do=findComment&comment=53353942) , πραγματικά με έχει κερδίσει η U2414H και θα είναι η επόμενη αγορά μου αν δεν βγει κάτι καλύτερο.. αυτά τα λεπτά bezels της με "σκοτώνουν". Μήπως θα σε ενδιέφερε και κάτι τέτοιο (21:9 aspect ratio); Ακριβότερες, μεγαλύτερες. Θα ήταν ότι πρέπει για multitasking αν σε ενδιαφέρει, καθώς ας πούμε έχεις δυο επιφάνειες εργασίας, αλλά και για ταινίες.https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=most-popular&keyphrase=2560x1080
cgioris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 +1 για την DELL, το service της είναι έτη φωτός μπροστά για Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα