konstantin1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος αν γίνονται σεμινάρια στην πλατφόρμα Unity 3D για game development? Ξέρω ότι θα πρέπει να αφιερώσω αρκετό χρόνο μόνος μου.. Αυτό που ζητώ είναι αν υπάρχει κάποιο μικρό σεμινάριο να μου δειξει λίγα πράγματα για να μην ξεκινήσω από το μηδέν, αφού η φιλοσοφία του game development είναι πολύ διαφορετική από την ανάπτυξη εμπορικής εφαρμογής.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω αν γίνονται αλλά σίγουρα στο νετ θα βρεις πολλά tutorials που ξεκινάνε από το μηδέν
SouLSLayeR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://unity3d.com/learn/tutorials/modules Πραγματικά δεν θες κάτι άλλο για αρχή. Δες τα βίδεα, κάνε και τα tutorial projects και μετά, όταν ξεκινήσεις κάτι δικό σου θα δεις τι θες έξτρα να ψάξεις/ρωτήσεις. edit: Ειδικά στα πρότζεκτς δώσε σημασία και μην ακολουθείς απλά αυτά που λέει ο τύπος, γιατί πολύ από τον κώδικα που θα γράψεις, έστω και με βοήθεια, σίγουρα θα τον ξανακοιτάξεις και ξαναχρησιμοποιήσεις πολύ σύντομα. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από SouLSLayeR 2
evxxc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σεμινάρια για να μάθεις το Unity, όχι δεν υπάρχουν! Υπάρχουν όμως σεμινάρια(Live Training & Tutorials) που είναι αφιερωμένα σε κάποια στοιχεία του Unity3D, όπως : - Mecanim Animation (είναι κάτι σπουδαίο που έβγαλε η Unity στην έκδοση 4.x) - Nav Meshes - Lights εκτός από αυτά υπάρχουν και Tutorials&LiveTraining για το πως να : - Κάνετε Teleport - Write plugins - Δημιουργία μικρών παιχνιδιών -> πχ Angry Birds : Part 1 & Part 2 Γενικά υπάρχει αρκετό υλικό... Δες το παρακάτω Link, είναι τα σεμινάρια που έχουν γίνει και αυτά που θα γίνουν... http://unity3d.com/learn/live-training
ApSiMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σεμινάρια μικρού μήκους δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή από όσο γνωρίζω. Σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις (πχ της Microsoft πρόσφατα και σε μια άλλη εκδήλωση στο ΤΕΙ Αθήνας) κάνουν κάτι σαν mini tutorial αλλά κρατάει μερικές ώρες. Είτε αποφασίζεις να πας σε σχολή και να αφιερώσεις 18 μήνες - 36 μήνες (ανάλογα με το πτυχίο) είτε όπως είπαν τα παιδιά από πάνω λιώνεις στα tutorials. Υπάρχει πολύ καλό υλικό έξω και η Unity έχει τρομερά tutorials
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 το ξέρω είναι παλιό θέμα,όμως βρήκα και σκέφτομαι να γραφτώ με 10€ σε αυτά εδώ τα μαθήματα,που είναι για εισαγωγή στην unity https://www.udemy.com/unitycourse/ αυτό όμως που δεν έχω βρει,είναι,μπορώ να χω βάση δεδομένων στην unity localy; ή πρέπει να την φτιάξω σε sql ή access και να την διαβάζει από κει; πχ για μια βάση δεδομένων 100 ονομάτων
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Βάση δεδομένων για τι πράγμα; Αν ψάξεις λίγο μπορείς να βρεις στο google plugins/τρόπους να βάλεις db, αλλά είσαι σίγουρος ότι τη χρειάζεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα