filip123go Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα στο φόρουμ.Είχα αγοράσει πριν κάποιους μήνες από ένα παλικάρι εδώ μέσα ένα τάμπλετ και ξαφνικα σταμάτησε να λειτουργεί το power button.Το τάμπλετ είναι αγορασμένο από το e-shop και έχω όλα τα παρελκόμενα (αποδείξεις, κουτί κλπ) απλά όπως είναι φυσικό, η απόδηξη είναι σε άλλο όνομα. Υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο πρόβλημα..;Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων..!
dobro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οχι,πες οτι εισαι ο ξαδερφος του,στην χειροτερη περιπτωση που σου πουν κατι.
filip123go Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οχι,πες οτι εισαι ο ξαδερφος του,στην χειροτερη περιπτωση που σου πουν κατι. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.!
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δε νομίζω να σε ρωτήσουν καν! Απλά πες τους να τους δώσεις άλλα στοιχεία επικοινωνίας και όχι αυτά που ήταν η απόδειξη.
filip123go Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δε νομίζω να σε ρωτήσουν καν! Απλά πες τους να τους δώσεις άλλα στοιχεία επικοινωνίας και όχι αυτά που ήταν η απόδειξη. Καλά ναι, αυτό εννοείται
chillbill Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ούτε καν απόδειξη ζητάν συχνά, αφού τα έχουν περασμένα τα στοιχεία μέσα στη βάση τους για το αν αγοράστηκε η συσκευή από αυτούς και πότε, οπότε απο εκεί και πέρα δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα