EvilEyes Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα σας, μπαινω κατευθειαν στο θεμα διοτι τα νευρα μου ειναι ετοιμα να σπασουν. Την Τριτη που μας περασε αγορασα ενα kymco jetix 125 καινουργιο. Μεχρι στιγμης εχω δωσει προκαταβολη 1100 ευρω και εχω ενα υπολοιπο 500 ευρω περιπου. Το μηχανακι το πηρα για τη δουλεια μου ως διανομεας. Μεχρι στιγμης εχω κανει 170 χιλιομετρα και στο μηχανακι εχουν παρουσιαστει διαφορα προβληματα. 1: Στο πισω δισκοφρενο τα εμβολα δεν κανουν καλη επαναφορα, με αποτελεσμα τα τακακια να ειναι μονιμως σε τριβη. Σε δοκιμη καποιων χιλιομετρων που εκανα χωρις να πατησω καθολου πισω φρενο, οταν επιασα τη δισκοπλακα αυτη εκαιγε. Ωστοσω ο τροχος γυριζει σχετικα ανετα με το χερι. 2: Το μηχανακι τραβαει προς τα δεξια, σε σημειο να βαζω δυναμη στο δεξι μου χερι ωστε να το κρατησω στην ευθεια. Αφηνοντας το τιμονι σε πορεια κανει βουτια προς τα αριστερα. Εχω αλλαξει λαστιχα με τα michelin pilot sport. Εγινε ελεγχος και συμφωνα με την kymco δε γνωριζουν τι συμβαινει. 3: Μπροστα στην κεφαλη στο κατω μερος χανει λαδια απο μια βιδα. Εβαλα το χερι και γεμισε το δαχτυλο μου ζεστο λαδι. 4: Σε πορεια ακουω ενα θορυβο μαλλον απο το μπροστινο γραναζι κατι σαν τακ τακ. Η συχνοτητα ειναι αναλογη της ταχυτητας. 5: Σε πορεια αν σηκωθω ορθιος και ζορισω τις αναρτησεις ακουω κατι σαν τσιριγμα, το οποιο ακουγεται καμια φορα και σε ανωμαλιες του δρομου. 6: Οταν πηγα να το παραλαβω ειδα στο πισω πλαστικο πανω απο το φαναρι ενα χτυπημα και βαθουλωμα και να εχει φυγει το χρωμα, απο απροσεξια τους μαλλον. Τωρα, πριν παω στην αντιπροσωπεια και αρχιζω να σπαω, ζητω τη συμβουλη σας για το πως να κινηθω Ειμαι ετοιμος να απαιτησω να μου φερει καινουργιο μηχανακι. Αν παρουσιασε ολα αυτα χωρις καν να εχει κανει ουτε 200 χιλιομετρα τι θα γινει αργοτερα. Επισκευη δε θελω να δεχτω το μηχανακι ειναι ολοκαινουργιο. Σας παρακαλω διαφωτιστε με ειναι εργαλειο δουλειας το μηχανακι.
kage Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 κατι παρομοιο μου πε ενας σε συνεργειο για το νέο κρυπτον που οσα είναι made in china ή κατι τετοιο γερνουν και εχουν βλαβες
gia_nnis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εμπλεξες... Το καλυτερο θα ηταν να σου δωσουν πισω τα χρηματα σου και να αλλαξεις μαρκα..
just for today Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Honda εγγυηση.Ειχα το παλιο το astrea κ πηγα κ στου βοδιου το κερατο και δε μεβγαλε προβλημα ποτε περα απο το σερβις κ λαστιχα.Απο τουμπα εχω παει στα εξης μερη : Καβουροτρυπες , Σερες, χολομωντα, και γενικα μεγαλες αποστασεις χωρης κανενα προβλημα
liopyr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 ^ Aπό το 2014 που ξεκίνησε το thread ανέβηκε η ΑΕΚ 2 κατηγορίες και σας πήρε και το πρωτάθλημα. 1
Mr_Terror Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 παντως θα ηταν ενδιαφερον να μας ελεγε ο TS αν βρηκε ακρη με το μηχανακι.
Oscar_Mike Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 χόντα εγγύηση, ειδικά από πηνία ανορθωτές σε Βέφες, βάρκες κλπ, λάδια πιστόνια σε ιννοβα κλπ!
talibanakos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Φοβερο το ξεθαμα ενος τετοιου Thread με ΑΣΧΕΤΟ σχολιο για μηχανακι 20ετιας. 1
desertman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, talibanakos είπε Φοβερο το ξεθαμα ενος τετοιου Thread με ΑΣΧΕΤΟ σχολιο για μηχανακι 20ετιας. Θεός!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα