Tsino Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το ανακάλυψα σε μια κούτα, το είχε η παλιά μου motherboard σαν δώρο. Είναι σφραγισμένο στο φάκελό του. Όποιος το θέλει δηλώνει εδώ. Φυσικά δωρεάν. Κατά προτίμηση σταθμός προαστιακού Κάντζα ή metro Χολαργού 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Επίσης να σημειώσουμε ότι το Dark Crusade είναι stand-alone, οπότε δεν χρειάζεστε το κανονικό DoW ή το Winter Assault. 1
johnnyman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο για την κινηση φιλε μου!!!τετοιους ανθρωπους ειναι να βλεπεις κ να τους χερεσαι!!!ευγε!!! 2
Tsino Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο για την κινηση φιλε μου!!!τετοιους ανθρωπους ειναι να βλεπεις κ να τους χερεσαι!!!ευγε!!! Ευχαριστώ johny να σαι καλά... Επίσης να σημειώσουμε ότι το Dark Crusade είναι stand-alone, οπότε δεν χρειάζεστε το κανονικό DoW ή το Winter Assault. Σωστό παράληψή μου 1
wazzer123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 εγω δεν ενδιαφερομαι αλλα πολυ καλη κινηση φιλε μου, μπραβο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα