nikosggg3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 πως μπορω να φτιαξω ενα τορρεντ με ενα φακελο που εχω και να το κατεβασει ενας φιλος μου απο τον υπολογιστη μου?
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ctrl+n (file->create new torrent) πας στο add directory αν είναι φάκελος με πάνω από ένα αρχείο ή στο add file αν είναι μόνο ένα αρχείο,από δίπλα πατάς το private torrent αν δεν θες να εμφανίζεται πουθενά αλλού και πατάς create,όταν τελειώσει θα σου βγάλει ένα λινκ που το δίνεις στον φίλο σου για να αρχίσει να κατεβάζει. 1
nikosggg3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 το λινκ που λες ειναι το αρχειο τορρεντ που δημιουργησε το utorrent?
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αυτό,παλιά έβγαζε και ένα μικρό λινκ,τώρα αν θες μπορείς να κάνεις δεξί κλικ πάνω στο αρχείο μέσα από το utorrent και να κάνεις copy magnet url,paste σε mail ή όπως θες και το στέλνεις έτσι.
nikosggg3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 το εφτιαξα το αρχειο αλλα δεν μπορω να κανω δεξι κλικ Copy magnet url. ειναι απενεργοποιημενη η επιλογη. αν στειλω αυτο το αρχειο τορρεντ που δημιούργησε το προγραμμα θα μπορει να κατεβασει τα αρχεια?. εκει στους trackers χρειαζεται να βαλω κατι?, η να μην εχει κανεναν?
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Παράξενο που δεν σε αφήνει αλλά οκ και με το .torrent αρχείο θα γίνει η δουλειά,τα tracker απλά αν υπάρχει το ολόιδιο αρχείο και αλλού θα μοιράσει τον διαμοιρασμό κατά τα άλλα δεν κάνει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα