XMorsX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας, ανοιγω θεμα για αγορα καρεκλας γραφειου, κατα προτιμηση οχι πολυ πανω απο 100 ευρω. Επιλογες αποτελουν απο ελλαδα η Site: ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ HM1006.01 HOMEMARKT BUCKET ΜΑΥΡΟPU+ΚΟΚΚΙΝΟ MESH και απο amazon η Site: Eliza Tinsley Mesh High Back Executive Armchair with Adjustable Headrest and Chrome Base - Black (εχει και πολυ καλη εκπτωση, υποθετω οτι αξιζει περισσοτερο απο τις αλλες ισοτιμες). Επισης εχω τσεκαρει και την Site: ΙΚΕΑ MARKUS , αξιζει ομως να πληρωσω τη διαφορα σε σχεση με τις αλλες? Φυσικα αν εχετε αλλη καλη προταση ειναι ευπροσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά από δεκαετία και βάλε δοκιμών, έχω εκστασιαστεί με αυτήν : ικεα malkolm Δεν έχει ρυθμιζόμενη πλάτη (τα πλαϊνά είναι μασίφ μέταλλο και βιδώνονται στο πλάι της πλάτης και είναι αυτά που τη συγκρατούν,είναι η πιο στιβαρή καρέκλα που έχω συναντήσειχωρίς να υπολείπεται σε άνεση. Έχω δώσει μέχρι 350 ευρώ για καρέκλες με ρυθμιστικά μέσης πλάτης χεριών αυχένα κι ένα κάρο άλλες μαλακίες,αυτή είναι η καλύτερη που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Η δερματίνη ζεσταίνει το καλοκαίρι, νομίζω βγαίνει και σε ύφασμα , θα το προτιμούσα..Άλλη μια πολύ καλή είναι μια sato executive που έχω στο γραφείο, μεταχειρισμένη την είχαμε πάρει,δεν υπάρχουν αυτές πλέον, και το κόστος και να υπήρχαν θα ήταν εξωφρενικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3r4ld Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας, ανοιγω θεμα για αγορα καρεκλας γραφειου, κατα προτιμηση οχι πολυ πανω απο 100 ευρω. Επιλογες αποτελουν απο ελλαδα η Site: ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ HM1006.01 HOMEMARKT BUCKET ΜΑΥΡΟPU+ΚΟΚΚΙΝΟ MESH και απο amazon η Site: Eliza Tinsley Mesh High Back Executive Armchair with Adjustable Headrest and Chrome Base - Black (εχει και πολυ καλη εκπτωση, υποθετω οτι αξιζει περισσοτερο απο τις αλλες ισοτιμες). Επισης εχω τσεκαρει και την Site: ΙΚΕΑ MARKUS , αξιζει ομως να πληρωσω τη διαφορα σε σχεση με τις αλλες? Φυσικα αν εχετε αλλη καλη προταση ειναι ευπροσδεκτη. Τελικά ποια πήρες? Σκεφτομουν και εγώ την πρώτη γιαυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα