Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^Δε χρειάζεται να σε προσβάλλω,το κάνεις καλά και μόνος σου,γι αυτό γράφε ορθογραφημένα(κι όχι: χωρεις,σχεσει) για να μην προσβάλλεις τον εαυτό σου που τόσο πολύ κόπτεσαι. ;)

Και συνεχίζεις να μας δείχνεις την ανατροφή σου....

Δημοσ.

Το οτι αν το παρετε και παθει κατι δεν θα υπαρχει σερβις για να σας το περασει στην εγγυηση δεν σας απασχολει;ποσα νεκρα λενοβο εχουν δει τα ματια μου και αλλες διαφορες κινεζιες οι οποιες χαλανε και δεν φτιαχνονται.δεν ειναι αυτες οι εξυπνες αγορες.καλυτερα και 100€ πανω σε κατι επωνυμο με εγγυηση παρα κινεζια με sar φριτεζας

Aν το στείλεις Κίνα δηλαδή δε στο φτιάχνουν?

Δημοσ.

Το οτι αν το παρετε και παθει κατι δεν θα υπαρχει σερβις για να σας το περασει στην εγγυηση δεν σας απασχολει;ποσα νεκρα λενοβο εχουν δει τα ματια μου και αλλες διαφορες κινεζιες οι οποιες χαλανε και δεν φτιαχνονται.δεν ειναι αυτες οι εξυπνες αγορες.καλυτερα και 100€ πανω σε κατι επωνυμο με εγγυηση παρα κινεζια με sar φριτεζας

οκ πάω να πάρω ενα μηλο στα 800 ευρω  με εγγύηση  ένα έτος (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ μεχρι αηδίας) και sar φριτέζας....... oh wait............NOT

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, πλήρωσε εσύ 200+, πάνε στην Arvato και μόλις σου αρχίσουν τα "Υγρασία" και "Γρατζουνιές στην οθόνη" και φύγεις όπως πήγες έλα δω και ξαναγράψε μας...

• Like 4
Δημοσ.

Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι πλέον τα Lenovo πωλούνται επίσημα στη χώρα μας.Κι αν τα βάζεις στο ίδιο σακκί με τα μαιμού Samsung τι να πω...

Έχω το Xiaomi Redmi Note.

Το πήρα σκάρτα 150.

Χέστηκα αν χαλάσει.Τρίποντο στον κάδο από το μπαλκόνι.

Ναι, πλήρωσε εσύ 200+, πάνε στην Arvato και μόλις σου αρχίσουν τα "Υγρασία" και "Γρατζουνιές στην οθόνη" και φύγεις όπως πήγες έλα δω και ξαναγράψε μας...

Έτσι ακριβώς είναι.
  • Like 2
Δημοσ.

Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι πλέον τα Lenovo πωλούνται επίσημα στη χώρα μας.Κι αν τα βάζεις στο ίδιο σακκί με τα μαιμού Samsung τι να πω...

Έχω το Xiaomi Redmi Note.

Το πήρα σκάρτα 150.

Χέστηκα αν χαλάσει.Τρίποντο στον κάδο από το μπαλκόνι.

Έτσι ακριβώς είναι.

όχι τέλος είναι κινεζια, είπαμε............. αν δεν πληρώσεις 800+ δεν μετράς ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ βρε αδελφέ δεν μετράς (greek logic rules)

Δημοσ.

Απίστευτο ειναι 4000mha ,1440p , 801 chip, 3GB ram , Dual-Sim. Αλλά η 6" inches δεν ειναι πολύ εγώ με 5,5 που έχω δεν θα μπορούσα μεγαλύτερο.

Δημοσ.
Απίστευτο ειναι 4000mha ,1440p , 801 chip, 3GB ram , Dual-Sim. Αλλά η 6" inches δεν ειναι πολύ εγώ με 5,5 που έχω δεν θα μπορούσα μεγαλύτερο.

Αν κοιτάξεις τις διαστάσεις είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το δικό μου Xiaomi Redmi Note.

Απλά μίκρυναν τα bezels και μεγάλωσε η οθόνη.

Μπράβο τους.

• Like 1
Δημοσ.

βγάλτε και κανα τηλέφωνο στις 4 ίντσες ρε παιδιά με τέτοια χαρακτηριστικά :P είπαμε εντάξει να υπάρχουν οι μεγάλες ίντσες για τους απαιτητικούς αλλά όχι να εξαφανιστούν τα μετρίου μεγέθους κινητά 

Δημοσ.

Το οτι αν το παρετε και παθει κατι δεν θα υπαρχει σερβις για να σας το περασει στην εγγυηση δεν σας απασχολει;ποσα νεκρα λενοβο εχουν δει τα ματια μου και αλλες διαφορες κινεζιες οι οποιες χαλανε και δεν φτιαχνονται.δεν ειναι αυτες οι εξυπνες αγορες.καλυτερα και 100€ πανω σε κατι επωνυμο με εγγυηση παρα κινεζια με sar φριτέζας.

Μήπως ξέρεις πού μπορώ να βρω καμιά εικοσαριά "νεκρά λενοβο";

Ενδιαφέρομαι άμεσα !!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...