tigreos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 ^Δε χρειάζεται να σε προσβάλλω,το κάνεις καλά και μόνος σου,γι αυτό γράφε ορθογραφημένα(κι όχι: χωρεις,σχεσει) για να μην προσβάλλεις τον εαυτό σου που τόσο πολύ κόπτεσαι. Και συνεχίζεις να μας δείχνεις την ανατροφή σου....
panos2171 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το οτι αν το παρετε και παθει κατι δεν θα υπαρχει σερβις για να σας το περασει στην εγγυηση δεν σας απασχολει;ποσα νεκρα λενοβο εχουν δει τα ματια μου και αλλες διαφορες κινεζιες οι οποιες χαλανε και δεν φτιαχνονται.δεν ειναι αυτες οι εξυπνες αγορες.καλυτερα και 100€ πανω σε κατι επωνυμο με εγγυηση παρα κινεζια με sar φριτεζας Aν το στείλεις Κίνα δηλαδή δε στο φτιάχνουν?
Black Demis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το οτι αν το παρετε και παθει κατι δεν θα υπαρχει σερβις για να σας το περασει στην εγγυηση δεν σας απασχολει;ποσα νεκρα λενοβο εχουν δει τα ματια μου και αλλες διαφορες κινεζιες οι οποιες χαλανε και δεν φτιαχνονται.δεν ειναι αυτες οι εξυπνες αγορες.καλυτερα και 100€ πανω σε κατι επωνυμο με εγγυηση παρα κινεζια με sar φριτεζας οκ πάω να πάρω ενα μηλο στα 800 ευρω με εγγύηση ένα έτος (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ μεχρι αηδίας) και sar φριτέζας....... oh wait............NOT 1
menthol1979 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το οτι αν το παρετε και παθει κατι δεν θα υπαρχει σερβις για να σας το περασει στην εγγυηση δεν σας απασχολει;ποσα νεκρα λενοβο εχουν δει τα ματια μου και αλλες διαφορες κινεζιες οι οποιες χαλανε και δεν φτιαχνονται.δεν ειναι αυτες οι εξυπνες αγορες.καλυτερα και 100€ πανω σε κατι επωνυμο με εγγυηση παρα κινεζια με sar φριτεζας Ναι, πλήρωσε εσύ 200+, πάνε στην Arvato και μόλις σου αρχίσουν τα "Υγρασία" και "Γρατζουνιές στην οθόνη" και φύγεις όπως πήγες έλα δω και ξαναγράψε μας... 4
giorgoslouk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το οτι αν το παρετε και παθει κατι δεν θα υπαρχει σερβις για να σας το περασει στην εγγυηση δεν σας απασχολει;ποσα νεκρα λενοβο εχουν δει τα ματια μου και αλλες διαφορες κινεζιες οι οποιες χαλανε και δεν φτιαχνονται.δεν ειναι αυτες οι εξυπνες αγορες.καλυτερα και 100€ πανω σε κατι επωνυμο με εγγυηση παρα κινεζια με sar φριτεζαςΠροφανώς δεν γνωρίζεις ότι πλέον τα Lenovo πωλούνται επίσημα στη χώρα μας.Κι αν τα βάζεις στο ίδιο σακκί με τα μαιμού Samsung τι να πω...Έχω το Xiaomi Redmi Note. Το πήρα σκάρτα 150. Χέστηκα αν χαλάσει.Τρίποντο στον κάδο από το μπαλκόνι. Ναι, πλήρωσε εσύ 200+, πάνε στην Arvato και μόλις σου αρχίσουν τα "Υγρασία" και "Γρατζουνιές στην οθόνη" και φύγεις όπως πήγες έλα δω και ξαναγράψε μας...Έτσι ακριβώς είναι. 2
Black Demis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι πλέον τα Lenovo πωλούνται επίσημα στη χώρα μας.Κι αν τα βάζεις στο ίδιο σακκί με τα μαιμού Samsung τι να πω... Έχω το Xiaomi Redmi Note. Το πήρα σκάρτα 150. Χέστηκα αν χαλάσει.Τρίποντο στον κάδο από το μπαλκόνι. Έτσι ακριβώς είναι. όχι τέλος είναι κινεζια, είπαμε............. αν δεν πληρώσεις 800+ δεν μετράς ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ βρε αδελφέ δεν μετράς (greek logic rules)
theo2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Απίστευτο ειναι 4000mha ,1440p , 801 chip, 3GB ram , Dual-Sim. Αλλά η 6" inches δεν ειναι πολύ εγώ με 5,5 που έχω δεν θα μπορούσα μεγαλύτερο.
giorgoslouk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Απίστευτο ειναι 4000mha ,1440p , 801 chip, 3GB ram , Dual-Sim. Αλλά η 6" inches δεν ειναι πολύ εγώ με 5,5 που έχω δεν θα μπορούσα μεγαλύτερο. Αν κοιτάξεις τις διαστάσεις είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το δικό μου Xiaomi Redmi Note. Απλά μίκρυναν τα bezels και μεγάλωσε η οθόνη. Μπράβο τους. 1
georgepppo Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 βγάλτε και κανα τηλέφωνο στις 4 ίντσες ρε παιδιά με τέτοια χαρακτηριστικά είπαμε εντάξει να υπάρχουν οι μεγάλες ίντσες για τους απαιτητικούς αλλά όχι να εξαφανιστούν τα μετρίου μεγέθους κινητά
nikomas50 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το οτι αν το παρετε και παθει κατι δεν θα υπαρχει σερβις για να σας το περασει στην εγγυηση δεν σας απασχολει;ποσα νεκρα λενοβο εχουν δει τα ματια μου και αλλες διαφορες κινεζιες οι οποιες χαλανε και δεν φτιαχνονται.δεν ειναι αυτες οι εξυπνες αγορες.καλυτερα και 100€ πανω σε κατι επωνυμο με εγγυηση παρα κινεζια με sar φριτέζας. Μήπως ξέρεις πού μπορώ να βρω καμιά εικοσαριά "νεκρά λενοβο"; Ενδιαφέρομαι άμεσα !!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα