Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω το notebook της hp g7-225ev και μόλις κανω είσοδο μετά απο 5 λεπτά σβήνει, κατέβασα το hw monitor για να δώ τις θερμοκρασίες του αλλά θέλω την βοήθεια σας για το τι φταίει.

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες

Σβήνει ενοείς κανει επανεκίνηση οταν μπαίνει στα windows η σβήνει εντελώς το pc , στο έκανε ξαφνικά ;

• Like 1
Δημοσ.

Σβήνει ενοείς κανει επανεκίνηση οταν μπαίνει στα windows η σβήνει εντελώς το pc , στο έκανε ξαφνικά ;

[/quote. Ναι σβήνει εντελώς .

Σβήνει τελείως και όταν ξαναπαταω εκείνη την στιγμή το power on δεν ανοίγει καθόλου.

Απο την αριστερή πλευρά του notebook απο κάτω ζεματαει...

Δημοσ.

θερμοκρασίες είδες;

είσαι εντός εγγύησης;

το ανεμιστηράκι του ακούγεται να λειτουργεί;

θες-πόσταρε θερμοκρασίες αν και υπάρχει περίπτωση να έχει καεί το ανεμιστηράκι και να σου σβήνει όπως λες.

• Like 1
Δημοσ.

Η θα γύρίζει πολυ αργά η δεν θα γυρίζει καθόλου η θα κάνει θόρυβο που σημαίνει οτι εχουν χαλάσει οι στροφές του

Δημοσ.

Η θα γύρίζει πολυ αργά η δεν θα γυρίζει καθόλου η θα κάνει θόρυβο που σημαίνει οτι εχουν χαλάσει οι στροφές του

Δεν μπορω να ανεβάσω φωτογραφία μου γράφει οτι το ελάχιστο μέγεθος πρέπει να ειναι 2mb και εμένα ειναι 74mb. Υπάρχει κάποιο πρόγραμα που να αλλάζει τα mb.;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...