tak.inc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας έχω το notebook της hp g7-225ev και μόλις κανω είσοδο μετά απο 5 λεπτά σβήνει, κατέβασα το hw monitor για να δώ τις θερμοκρασίες του αλλά θέλω την βοήθεια σας για το τι φταίει.
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα και καλώς ήρθες Σβήνει ενοείς κανει επανεκίνηση οταν μπαίνει στα windows η σβήνει εντελώς το pc , στο έκανε ξαφνικά ; 1
tak.inc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα και καλώς ήρθες Σβήνει ενοείς κανει επανεκίνηση οταν μπαίνει στα windows η σβήνει εντελώς το pc , στο έκανε ξαφνικά ; Καλησπέρα και καλώς ήρθες Σβήνει ενοείς κανει επανεκίνηση οταν μπαίνει στα windows η σβήνει εντελώς το pc , στο έκανε ξαφνικά ; Καλησπέρα και καλώς ήρθες Σβήνει ενοείς κανει επανεκίνηση οταν μπαίνει στα windows η σβήνει εντελώς το pc , στο έκανε ξαφνικά ; Καλησπέρα και καλώς ήρθες Σβήνει ενοείς κανει επανεκίνηση οταν μπαίνει στα windows η σβήνει εντελώς το pc , στο έκανε ξαφνικά ; [/quote. Ναι σβήνει εντελώς .Σβήνει τελείως και όταν ξαναπαταω εκείνη την στιγμή το power on δεν ανοίγει καθόλου. Απο την αριστερή πλευρά του notebook απο κάτω ζεματαει...
Xristaras12 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 θερμοκρασίες είδες; είσαι εντός εγγύησης; το ανεμιστηράκι του ακούγεται να λειτουργεί; θες-πόσταρε θερμοκρασίες αν και υπάρχει περίπτωση να έχει καεί το ανεμιστηράκι και να σου σβήνει όπως λες. 1
tak.inc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ θα το τσεκαρω και θα σου πω
tak.inc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω πως να ανοίξω το καπάκι για να τον καθαρίσω, έχω το notebook hp g7-2251ev
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δες το παρακάτω βίντεο που ειναι για τα μοντέλα g7 1
tak.inc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το ανεμιστηρακι πως φαίνεται ;;; Έχει καεί ;;;
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Η θα γύρίζει πολυ αργά η δεν θα γυρίζει καθόλου η θα κάνει θόρυβο που σημαίνει οτι εχουν χαλάσει οι στροφές του
tak.inc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Η θα γύρίζει πολυ αργά η δεν θα γυρίζει καθόλου η θα κάνει θόρυβο που σημαίνει οτι εχουν χαλάσει οι στροφές του Δεν μπορω να ανεβάσω φωτογραφία μου γράφει οτι το ελάχιστο μέγεθος πρέπει να ειναι 2mb και εμένα ειναι 74mb. Υπάρχει κάποιο πρόγραμα που να αλλάζει τα mb.;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα