bebis4 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 σκεφτομαι να μεταφερθω wind απο οτε και ισως σε vdsl αλλα αν εχει και καλη πλεον ταχυτητα σκεφτομαι και adsl 24ara. επειδη πριν δυο χρονια ημουν wind και λογω της αποστασης απο το κεντρο επινα 4-6 αν και ειχα 24αρα πως μπορω να μαθω αν τωρα θα μου δωσουν alds απο τα νεα καφαο του οτε που εχω διπλα μου ωστε να εχω κοντα στα 24 ταχυτητα? εχει κανεις απο την περιοχη? αυτην τι στιγμη εχω οτε adsl στα 4 και περνω ιντερνετ απο το αστικο κεντρο 3.5 χλμ. επισης σκεφτομαι μηπως βαλω wind vdsl.εχει κανεις εμπειρια απο την περιοχη. ειμαι πισω απο τον προφητη ηλια και 10 μετρα απο νεα καμπινα του οτε.
dimitris21gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θυμάμαι καλά από τα νέα καφάο του ΟΤΕ προς το παρών δίνεται μόνο VDSL, οπότε άμα θέλεις παραπάνω ταχύτητα θα πρέπει να βάλεις VDSL.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 το θέμα βέβαια είναι να έχει δωθεί εμπορική διαθεσιμότητα στα νέα ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ και μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου για Θεσσσαλονίκη... το καλό είναι ότι από την στιγμή που είσαι μακρυά όταν σου βγάλει διαθεσιμότητα για VDSL (δεν δίνουν ADSL από αυτά) θα ξέρεις ότι σίγουρα είναι από ΚΑΦΑΟΥ κι όχι από Α/Κ λόγω της μεγάλης απόστασης...
bebis4 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 με την wind που μιλησα μου ειπε οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα για vdsl στην πυλαια. εναν τεχνικο που βρηκα πριν καιρο να κανει εργασια στο καφαο μου ειπε οτι ο οτε δινει adsl kai vdsl μονο απο τα νεα kv. απλα δεν ξερω αν ισχυει και για τις αλλες εταιριες οπως η wind
JohnieGatoni Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Από αρχές Μαρτίου υπάρχει διαθεσιμότητα στα ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ στην Πυλαία . Από τα 6.5 που έπιανα με adsl στον ΟΤΕ τώρα είμαι με 30αρα γραμμή σταθερά κολλημένος στα 29993. Προχώρα για VDSL αν μπορείς να πάρεις από τις καμπίνες με WIND
bebis4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 εσυ εισαι στον οτε απο οτι βλεπω.μια χαρα αλλα πολυ πιο ακριβα απο wind αλλιως θα εμενα στον οτε.σε ευχαριστω για την πληροφορια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 δεν γνώριζα ότι έχουν ενεργοποιηθεί νέα KV στην Θεσσαλονίκη, my bad... για ADSL πάντως μέσω KV δεν προβλέπεται όπως τουλάχιστον θα το θέλαμε, σίγουρα θα έχεις κάποια βελτίωση αλλά λογω περιορισμών για να περιοριστεί το crosstalk σε άλλους παρόχους δεν πρόκειται να πιάνεις στο μέγιστο που θα μπορούσες... οπότε επιλογή vdsl πακέτου σε εναλλακτικού μέσω KV ΟΤΕ αξίζει περισσότερο...
bebis4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 στην πυλαια εχουν ενεργοποιηθει και ο γειτονας που εχει 50 αρα παει σφαιρα, ειμαστε διπλα και στο kv. ο τεχνικος του οτε μου ειπε πτο ο οτε απο εκει δινει adsl 24αρα αλλα λογω επηρεαζει τους αλλους παρουχους και λογω του EETE η γραμμη δινει μεχρι 12. τωρα τι να σου πω. εγω για ενελλακτικο σκεφτομαι και vdsl αν και δυσκολα με τα οικονομικα αλλα και παλι ειναι φθηνοτερα απο οτε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-vdsl/ 50αρι, αστικά/υπεραστικά/300' κινητά στη Wind πάει 30 euro το μήνα (2 χρόνια συμβόλαιο) https://www.hol.gr/services/home/hol-double-play 50αρι, αστικά/υπεραστικά στη HOL πάει 34 euro to μήνα (1 χρόνο συμβόλαιο) μόνο αυτές κι ο ΟΤΕ δίνουν από KV για OTE, adsl 24αρι αστικά υπεραστικά πάει 32.90 (36.90 το 2ο εξάμηνο) για 1 χρόνο ήδη είσαι πάνω από το πακέτα της Wind για VDSL...
bebis4 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 η wind δινει 30 για δυο χρονια σε συνδρομητες που εχουν συμβολαιο κινητης wind. αν δεν εχεις ειναι 30 τον πρωτο χρονο και 35 τον δευτερο. αυτο μου ειπε τηλεφωνητρια της wind κουμπωνουν με 10 εθρο την vdsl σε αυτο το συμβολαιο. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/ Η προσφορά ισχύει για 24μηνη διάρκεια συμβολαίου σε συνδρομητές κινητής WIND. Σε διαφορετική περίπτωση η τιμή διαμορφώνεται στα 20,00€ για τον πρώτο χρόνο και σε 25,00€ για τον δεύτερο χρόνο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 και πάλι, φτηνότερα είναι από το 24αρι του ΟΤΕ με απεριόριστα αστικά/υπεραστικά και κινητά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα