voltmod Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μία από τις συσκευές που μας έκαναν εντύπωση τελευταία είναι το Vibe X2 της Lenovo, κυρίως εξαιτίας του τρόπου κατασκευής του σώματος της συσκευής. Η εταιρεία χρησιμοποίησε τέσσερα μικρότερου πλάτους πλαίσια -σαν στρώσεις σε αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου- που το ένα προσαρμόζεται πάνω στο άλλο, για να σχηματίσουν το σώμα της συσκευής.Το Lenovo Vibe X2 είναι ένα αρκετά λεπτό και ελαφρύ -εξαιτίας του βασικού υλικού κατασκευής που είναι το πλαστικό- smartphone με διαστάσεις 140.2 x 68.6 x 7.3 χιλιοστά και βάρος περίπου 120 γραμμάρια. Διαθέτει οθόνη τεχνολογίας LCD IPS 5 ιντσών με ανάλυση 1080 x 1920 pixels και βασίζεται στο chipset της MediaTek, MT6595m, το οποίο είναι οκταπύρηνο, με συχνότητα λειτουργίας 2.0GHz, και ενσωματώνει γραφικά τύπου PowerVR G600. Διαθέτει 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου -δεν προσφέρεται δυνατότητα επέκτασης- και κάνει χρήση των τεχνολογιών Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac dual band, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0, GPS, microUSB v2.0 ενώ υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα. To Lenovo Vibe X2 διαθέτει κάμερα με ευρυγώνιο φακό στη πρόσοψη και με αισθητήρα 5.0 Megapixels για υψηλής ποιότητας selfies ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixels, που συνοδεύεται από LED flash και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Η κάμερα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να τραβήξει φωτογραφίες 4160 x 3120 pixels, υποστηρίζει HDR (και στο video) και τραβάει video σε ανάλυση 1080p με 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Ελπίζουμε να το δούμε σύντομα και στη χώρα μας. Η αποστολή του insomnia.gr στην IFA 2014 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Zam732 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Σιγουρα οχι το ομορφοτερο αλλα αν ερθει με τιμη κατω απο τα 300ε θα ειναι καλη επιλογη. Ακυρο απο οτι ειδα θα εχει τιμη 399$ στην κινα.
hakunamatata Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 MTK ,,, ναι οντως...ο 6595 ειναι παρα πολυ δυνατος 1
21century Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δυνατό σύνολο με κινέζικη εμφάνιση και ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ τιμη παρακαλώ...
kallair Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο εμένα μου φαίνεται κιτς "ουράνιο τόξο" αυτό το πράγμα; Σαν να το σχεδιασε κανας χιπης από την εποχή των λουλουδιών ένα πράμα..
nikchris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο εμένα μου φαίνεται κιτς "ουράνιο τόξο" αυτό το πράγμα; Σαν να το σχεδιασε κανας χιπης από την εποχή των λουλουδιών ένα πράμα.. Σε 3 λεπτα μπορεις να το εχεις αλλαξει πληρως, android ειναι ξερεις.
leo06 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Σε 3 λεπτα μπορεις να το εχεις αλλαξει πληρως, android ειναι ξερεις. δεν νομίζω
suspiria Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 300 ευρω θα ναι καλη τιμη.αλλα κατι μου λεει οτι θα εχει 350...
akolofotias Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά μπορώ να ρωτήσω κάτι;; τη διάφορα έχει αν το αγοράσω απο το vickmall και αν το αγοράσω από ένα ελληνικό κατάστημα;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα