dadusig Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας,Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή παρόχου στην Πάτρα. Το σπίτι που νοικιασα βρίσκεται επι της Κωνσταντινουπόλεως και γύρω στα 1090 μέτρα (σύμφωνα με το wizard της Cyta) από το αστικό κέντρο που είναι στον ίδιο δρόμο.Από όλους τους παρόχους ο μόνος που δείχνει ότι υποστηρίζει VDSL στη δ/νση μου είναι η Wind στα 27 ευρω ανα μήνα αλλά δεν ξέρω αν όντως αξίζει ή είναι "κράχτης" για να σε δεσμεύσουν 2 χρονια καθώς η χαμηλότερη τιμή είναι στο 2ετες συμβόλαιο.Έτσι λοιπόν το ερώτημα μου έχει ως εξής:Να πάω Wind για να δω πως θα τρεξει αρχικά και αν δεν ειμαι ικανοποιημένος να βγάλω το vdsl πέφτοντας στα 17/μηνα για 24 μήνες (το 12μηνο είναι +3€/μηνα) ,ή να πάω εξ' αρχής σε κάποιον άλλο πάροχο πχ. στην forthnet με 15/ μήνα με προπληρωμή / 17,90 /μήνα για 12 μήνες χωρίς προπληρωμή;Ευχαριστώ πολύ.
panseit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν φίλε μου.Ήμουν και εγώ σε ακριβώς το ίδιο δίλημμα(τέλειωσε το συμβόλαιό μου στον ΟΤΕ).Έκανα εγώ αίτηση για wind vdsl και περιμένω να δω αν θα πάρω vdsl.Απέχω 1300μέτρα με βάση τον οδηγό της cyta και τα στατιστικά μου είναι πολύ οριακά.Εσένα αφού είσαι νέα σύνδεση δεν ξέρω.Εγώ ζήτησα γραπτώς ότι αν δεν πάρω vdsl να έχω την δυνατότητα υπαναχώρησης.Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω κατά πόσο θα το τηρήσουν.Μόλις ενεργοποιηθώ θα ποστάρω στατιστικά εδώ και στο thread που έχω ανοίξει. Υ.Γ. : Καλή αρχή ως φοιτητής(υποθέτω) και θα περάσεις καλά στην Πάτρα από όλες τις απόψεις 1
dadusig Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση ! Ναι σωστά υποθέτεις, φοιτητής στο CEID πλέον . Πότε περιμένεις να σε ενεργοποιήσουν; Την δυνατότητα υπαναχώρησης την ζήτησες τηλεφωνικά ή απο το κατάστημα; Στην έδωσαν εύκολα;
panseit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά θα ενεργοποιηθω τέλος του μήνα.χωρίς να είναι βέβαιο αυτό.μου τα μασαγαν λιγάκι και ήθελαν πίεση...δεν ξέρω αν και σε εμένα τηρήσουν τη δέσμευση τους...θα δουμε...
ramnous32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 με τη forthnet αν μπορείς να κάνεις την προπληρωμή θα είναι η πιο φθηνή επιλογή με 15 ευρώ το μήνα και έχεις 12μήνη δέσμευση . Το να κάνεις vdsl για 2 χρόνια και αν δεν σου κάτσει να το γυρίσεις θα είναι ταλαιπωρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα