drumpao Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δε ξέρω αν γνωρίζεται το vimeo on demand που μπορεις να νοικιασεις ή να αγοράσεις ταινίες που ανεβάζουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Έχω νοικιάσει και έχω δει κανα 2-3 από κει και ήταν πολύ καλές. Η τελευταία που είδα ήταν μια animation ταινία η Οδύσσεια (είναι στα αγγλικά μόνο) και ήταν από τις πιο γ@μάτες μυθολογικές ταινίες που έχω δει. Παρότι animation ήταν πολύ σοβαρή και πολύ σωστή με την ιστορία. Σας τη προτίνω ανεπιφύλακτα. (υπόψιν δεν έχει υπότιτλους αλλά καταλαβαίνεις μια χαρά) http://vimeo.com/ondemand/theodyssey
oneofthem Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 καλύτερα να το προωθούσατε σαν τύπου τίμιο student project σε κάποιο διεθνές site αναζήτησης πόρων που είναι και μόδα, θέτοντας πολύ μικρούς ρεαλιστικούς στόχους αφού πρώτα το κυνηγήσετε περισσότερο από πλευράς γνώσεων, παρά με marketing ψαρέματος γιατί τέτοιο marketing στο internet δεν είναι απλώς dead end αλλά είναι και πολύ επικίνδυνο, το θάψιμο δλδ μπορεί να φτάσει μέχρι και στην προσωπική ζωή κάποιου γιατί πολλές φορές υπερκτιμούμε την ψευδαίσθηση της ανωνυμίας (που όταν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία αναφοράς δεν υπάρχει, όσα και να ναι τα nickname) και υποτιμούμε απίστευτα το γεγονός ότι το internet δεν ξεχνάει ποτέ, και όλα βρίσκονται εκεί περιμένοντας κάποιος καμένος να τα συνδυάσει με λίγα λόγια μου αρέσει πολύ που κάποιος αντί να κάθεται άπραγος, προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι όποιο και αν είναι το αρχικό αποτέλεσμα αλλά νομίζω πως με τα ίδια ακριβώς κίνητρα αλλά διαφορετικό χειρισμό κάποιος έχει πιο ρεαλιστικές ελπίδες να κυνηγήσει αυτό που θέλει ακόμη και αν το πρώτο βήμα είναι μικρό καλή συνέχεια από μένα! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα