Προς το περιεχόμενο

Generic firmware 8.2.6.5 για Thomson Tg585v7 leoforeia site down

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έτσι για την ιστορία να πώ οτι ο upgrade wizard και γενικά η όλη διαδικασία δουλέψε κανονικά χώρις κανένα πρόβλημα και σε windows 10 x64

αν ειναι νεος wizard ναι παιζει κανονικα.αν ειναι πιο παλιος απο την αρχη θα σου βγαλει καποιο μυνημα σε στυλ οτι δεν ειναι για το Operating system σου.και το βγαζει απο την αρχη.δεν εχω δοκιμασει με Compatibility γιατι συνηθως εχω πιο νεο wizard.

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας παιδία! καλησπέρα

Ειμαι καινούριος στο φόρουμ! εψαξα στο search να βρω λινκ για το generic frimware 8.2.6.5 για Thomson tg585 v7 αλλα φένεται πως η σελίδα leoforeia.gr/thomson ειναι down εδω και καιρό, αν κάποιον έχει το firmware και μπορέι να το ανεβάσει κάπου θα ήμουν ευγνώμων!

Μήπως μπορεί να το ανεβάσει κάποιος ξανά παιδιά?

Δημοσ.

απλα θα χρειαστεις και τον wizard για να το περασεις.μετα το κανεις hard reset.το update με καλωδιο ethernet.κλειστα firewall.αν δεν το περασει τοτε ειτε safe mode ειτε καρφωτα ip.

• Like 1
Δημοσ.

απλα θα χρειαστεις και τον wizard για να το περασεις.μετα το κανεις hard reset.το update με καλωδιο ethernet.κλειστα firewall.αν δεν το περασει τοτε ειτε safe mode ειτε καρφωτα ip.

Εγκαταστάθηκε πολύ εύκολα.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

τιποτα να σε καλα.hard reset καλο ειναι να γινεται μετα την αλλαγη firmware.

A εγώ το έκανα από πρίν πειράζει?

Δημοσ.

καλο ειναι να γινεται μετα για να το φερνει στα defaults του αν και σε πολλα thomson δεν μπορει να κανει restοre το configuration file και στο λεει κιολας μετα το update οποτε κατα καποιο τροπο ειναι σαν να εχει γινει restore defaults.δεν εγινε κατι απλα καλο ειναι σε ολα μετα το Update να γινεται reset defaults.το ιδιο ισχυει και για τα κινητα .απλα στα κινητα ειναι πιο must.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια

Εκανα flash  το tomson v7 που εχω αλλα ( ο βιαστικος) δεν διαβασα και τα πιο κατω Post και κατοπιν εορτης ειδα οτι ειναι custom απο τον provider στην αγγλια και τωρα εχω μεινει με ενα router που ζηταει username password υπαρχει τροπος να το παρακαμψω

Δημοσ.

Καλημερα παιδια

Εκανα flash  το tomson v7 που εχω αλλα ( ο βιαστικος) δεν διαβασα και τα πιο κατω Post και κατοπιν εορτης ειδα οτι ειναι custom απο τον provider στην αγγλια και τωρα εχω μεινει με ενα router που ζηταει username password υπαρχει τροπος να το παρακαμψω

Χα βρηκα το user και password και το αλλαξα σε generic το firmware . Τωρα παλι ζηταει user password hard reset και επιμενει καμμια ιδεα ; εβαλα τα default παλι και δεν τα πηρε

Δημοσ.

Καλημερα παιδια

μικρο το κακο.ακομα και να μην εχες βρει τα στοιχεια ξεκινας το v7 με πατημενο το reset και ανοιγεις τον διακοπτη.θα γινει το Power πορτοκαλι και αφηνεις το Reset.ειναι ηδη ετοιμο σε tftp mode οποτε απλα τρεχεις το wizard και περνας το firmware.δεν θα ζητησει στοιχεια.

Χα βρηκα το user και password και το αλλαξα σε generic το firmware . Τωρα παλι ζηταει user password hard reset και επιμενει καμμια ιδεα ; εβαλα τα default παλι και δεν τα πηρε

το generic ειναι το 8.2.6.5 που εβαλα πιο πανω. απο Web interface δεν θα πρεπει να σου ζητησει username/password.αν σου ζητησει ή εχεις περασει λαθος firmware ή δεν εκανες σωστο hard reset οποτε ριξτου κανα δυο hard reset.περιμενεις να bootarei και μετα ριξε Hard reset αν και ισως να πιανει και απο πιο πριν.

απο cli εχει στοιχεια με το Generic και ειναι username Administrator με α κεφαλαιο και Password τιποτα.

τωρα τρεχουμε......

δεν χρειαζεται τρεξιμο.αν bootarei με πατημενο το reset τον βαζει σε tftp απευθειας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγω εχω το 8.2.7.7 ποια η διαφορα με το 8.2.6.5;

Δημοσ.

8.2.7.7 ισον τελευταιο firmware forthnet custom για το v7.

8.2.6.5.ισον τελευταιο firmware GENERIC  για το v7

αντιστοιχα για το v8

8.2.7.8 forthnet

και επισης 8.2.7.8 generic αλλα χωρις customizations και χωρις λογοτυπο forthnet.

υπαρχουν απειρα custom και απο αλλους παροχους ειτε ελλαδας πχ οτε ειτε εξωτερικο

εγω εχω το 8.2.7.7 ποια η διαφορα με το 8.2.6.5;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...