poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Έγινε σ' ευχαριστώ. Παρασκευή θα γίνει η δοκιμή και βλέπουμε. Πάντως firmware εχει 7.x.x.x σίγουρα, το θυμάμαι. Τόσο χάλι είναι; Να περάσω το generic 8.2.6.5 που διαβάζω; Και κάτι άλλο... Το link που είναι πιο πάνω περιέχει και το firmware file; Γιατί απ' ό,τι βλέπω όταν το ανοίγω, μαλλον για τον wizard (που διαβάζω ότι χρειάζεται γι' αυτό το router για firmware update) μου φαίνεται. Άσε που δεν μου παίζει το setup.exe που περιέχει το rar αρχείο στα Windows 7 μου (πετάει ένα error message). Αντίθετα ο εναλλακτικός wizard που βρήκα σ' αυτό το site (μιλάω γι' αυτό ακριβώς το αρχείο), μου παίζει στα Windows 7. Να κατεβάσω και το bin αρχείο που αναφέρεται στην ίδια σελίδα λίγο πιο κάτω ως 585v7 version 8.2.6.5 firmware (Plusnet branded) ; Αυτό είναι το generic που λέτε (edit: μάλλον όχι τελικά.. Που στο καλό είναι αυτό το generic; ) ; Θα το ζητήσει σε κάποια φάση ο wizard; α.ναι ειναι παλιο το 7.χ.χ.χ το Plusnet ειναι custom για plus net.για το v7 υπαρχει και το 8.2.7.7 απο forthnet σαν custom firmware. ναι ο wizard το ζηταει πιο κατω. εδω ειναι το Generic. https://www.hightail.com/download/bXBiV284R3NlaFNGa2RVag
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 α.ναι ειναι παλιο το 7.χ.χ.χ το Plusnet ειναι custom για plus net.για το v7 υπαρχει και το 8.2.7.7 απο forthnet σαν custom firmware. ναι ο wizard το ζηταει πιο κατω. εδω ειναι το Generic. https://www.hightail.com/download/bXBiV284R3NlaFNGa2RVag Δηλαδή δέχεται και .bin και .bli αρχεία για firmware update ο wizard; Πρώτη φορά βασικά συναντάω .bli αρχείο.... Μόνο μη το brick-άρω φοβάμαι και πληρώνουμε τσάμπα 20άρικα για νέο router, γι' αυτό ρωτάω. edit: Τώρα που κοίταξα και το firmware της forthnet... Κι αυτό .bli αρχείο είναι. Οπότε λογικά δεν θα παίζει θέμα. Απλά μου φαίνεται περίεργο που δέχεται 2 διαφορετικούς τύπους αρχείων για firmware.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Λοιπόν αφού έφαγε ένα factory reset με το reset button πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα, έβαλα τελικά το generic που μου έδωσες κι όλα κομπλέ. Τουλάχιστον στο σπίτι το δικό μου, που έχω Hol (απλά ήθελε username και password γιατί έχω VDSL και οι κωδικοί εκεί χρειάζονται και για το ADSL mode). Οπότε, αφήνοντας μετά κενά αυτά τα πεδία, και με δεδομένο ότι συνδέθηκε στο internet κανονικά το μεσημέρι με το παλιό firmware που το δοκίμασα στο πατρικό μου (Wind), λογικά θα δουλέψει ξανά που θα τους το πάω πάλι αύριο. Ευχαριστώωω...
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Χμμμ... Συνέδεσα τώρα πριν το ρούτερ στο πατρικό μου και δεν συνδέεται στο ίντερνετ. Δεν ανάβει δηλαδή το λαμπάκι "Internet", ενώ το λαμπάκι του "Broadcast" ανάβει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Θέλει μήπως κάνα username + password η Wind; Γιατί αυτά τα πεδία τα άφησα κενά όπως είπα και πιο πάνω.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Έτσι για την ιστορία... Μετά από λίγο googling, έβαλα για username: [email protected] και password: password και συνδέθηκε κανονικά. Παίζει και με άλλα usernames+passwords (του στυλ ξέρω 'γω [email protected] - password ή και άλλα άσχετα) να γινόταν η δουλειά αλλά δεν ασχολήθηκα, αφού πλέον παίζει κι όλα κομπλέ.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δηλαδή δέχεται και .bin και .bli αρχεία για firmware update ο wizard; Πρώτη φορά βασικά συναντάω .bli αρχείο.... Μόνο μη το brick-άρω φοβάμαι και πληρώνουμε τσάμπα 20άρικα για νέο router, γι' αυτό ρωτάω. edit: Τώρα που κοίταξα και το firmware της forthnet... Κι αυτό .bli αρχείο είναι. Οπότε λογικά δεν θα παίζει θέμα. Απλά μου φαίνεται περίεργο που δέχεται 2 διαφορετικούς τύπους αρχείων για firmware. μην σε αγχωνει.δεν μπορεις να το μπικαρεις το speedtouch/thomson.αν του περασεις λαθος firmware δεν το παιρνει καν.αν το κοψεις στην μεση το βαζεις εσυ σε tftp mode με πατημενο το Reset μεσα οταν το ξεκινας και το flashareis Παλι.απο τα μεγαλα + αυτο. Λοιπόν αφού έφαγε ένα factory reset με το reset button πατημένο για μερικά δευτερόλεπτα, έβαλα τελικά το generic που μου έδωσες κι όλα κομπλέ. Τουλάχιστον στο σπίτι το δικό μου, που έχω Hol (απλά ήθελε username και password γιατί έχω VDSL και οι κωδικοί εκεί χρειάζονται και για το ADSL mode). Οπότε, αφήνοντας μετά κενά αυτά τα πεδία, και με δεδομένο ότι συνδέθηκε στο internet κανονικά το μεσημέρι με το παλιό firmware που το δοκίμασα στο πατρικό μου (Wind), λογικά θα δουλέψει ξανά που θα τους το πάω πάλι αύριο. Ευχαριστώωω... μια χαρα αφου το εκανες. Χμμμ... Συνέδεσα τώρα πριν το ρούτερ στο πατρικό μου και δεν συνδέεται στο ίντερνετ. Δεν ανάβει δηλαδή το λαμπάκι "Internet", ενώ το λαμπάκι του "Broadcast" ανάβει κανονικά. Τι μπορεί να φταίει; Θέλει μήπως κάνα username + password η Wind; Γιατί αυτά τα πεδία τα άφησα κενά όπως είπα και πιο πάνω. Οχι κενα γιατι δεν θα κανει προσπαθεια για ppp Έτσι για την ιστορία... Μετά από λίγο googling, έβαλα για username: [email protected] και password: password και συνδέθηκε κανονικά. Παίζει και με άλλα usernames+passwords (του στυλ ξέρω 'γω [email protected] - password ή και άλλα άσχετα) να γινόταν η δουλειά αλλά δεν ασχολήθηκα, αφού πλέον παίζει κι όλα κομπλέ. δεν τα αφηνεις κενα .πρεπει να βαλεις κατι.αν τα αφησεις κενα δεν θα παει ποτε να σηκωσει Ppp
bill tsouk Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να ξαναστειλει το generic firmware gia to tg585 v7 γιατι το λινκ πιο πανω δεν δουλευει. ευχαριστω οπα παιδια συγνωμη το βρηκα δεν το προσεξα ευχαριστω παρα πολυ
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να ξαναστειλει το generic firmware gia to tg585 v7 γιατι το λινκ πιο πανω δεν δουλευει. ευχαριστω οπα παιδια συγνωμη το βρηκα δεν το προσεξα ευχαριστω παρα πολυ ολα οκ?το 8.2.6.5 generic Πρεπει να βαλεις που ειναι το τελευταιο. αν δεν εχεις βρει το σωστο πες το μου να το ξανακανω Upload
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 καλημέρα , επειδή όλα τα links είναι ανενεργά θα ήθελα το τελευταίο generic για το v7 εάν είναι εύκολο. Ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 https://www.hightail.com/download/bXBiK0doSU9wM252WnRVag εδω εισαι.ελπιζω να εχεις τον wizard αλλιως ειτε μεσα στο Cd ειτε googlare wizard thomson 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Ευχαριστώ πολύ. έχω τον wizard ευτυχώς !
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 με ethernet Καλωδιο.κλειστα Firewall>αν δεν πετυχει safe mode Και καρφωτες Ip.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 yes yes i know έχω δουλέψει πολλές φορές το update στα thomson.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 έτσι για την ιστορία να πώ οτι ο upgrade wizard και γενικά η όλη διαδικασία δουλέψε κανονικά χώρις κανένα πρόβλημα και σε windows 10 x64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα