poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αν θυμάσαι είχα στείλει στην ΕΕΕΤ επιστολή και μέσω γνωστού στον ΟΤΕ οι διευθυντές είχαν μιλήσει μεταξύ τους για εξυγίανση. Πριν 2 χρόνια περίπου δεν ήμαστε στο Rollout για vdsl. Για εξυγίανση δεν ξέρω... Μακάρι να γίνει κάτι όμως. Μάλιστα τότε ο υπάλληλος του ΟΤΕ μου είχε πει να μετακομίσω. Ότι το καφάο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Υπομονη για vdsl.απο εκει και περα οτι και να κανουν αν εισαι μακρυα δεν θα στρωσει η κατασταση.δηλαδη και το καφαο να αλλαχτει και ο χαλκος να φτιαχτει παλι αμα εισαι μακρυα δεν θα παιξεις σωστα.οποτε το vdsl θα ειναι μονοδρομος.νεο καλωδιο να περαστει το ξεχνας οποτε ειτε εξυγιανση γινει ειτε δεν ξερω τι δεν βλεπω να αλλαζουν πολλα.συν οτι ο οτε ολα αυτα τα δινει εργολαβια οποτε καταλαβες οτι ειναι εξτρα κοστος.το καφαο ακομα και να μην ειναι με ρεγκλετες και να ειναι με βιδες παλι δεν βλεπω να το αλλαζουν εκτος αν σκασει κανα αμαξι κατω και το γκρεμισει ολο. βλεπεις καφαο ανοιχτα καφαο διαλυμενα και ουτε καν νιωθουν για αλλαγη.και τωρα ακομα περισσοτερο που θα σου πουν οτι στο μελλον θα μπει vdsl οποτε τι να το αλλαζουμε.ναι εχω πετυχει αρκετα καφαο που ειτε λογω καφαο ειτε λογω του καλωδιου που φτανει μεχρι εκει παιζουν χαλια.εκει απλα ευχεσαι μην γινει καμια επαυξηση και φερουν νεο καλωδιο και σε βαλουν εκει. 1
Heatspreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σκάβουν από την μεριά της Ηπείρου και πάνω. Δεν ξέρω αν είναι έργα ΟΤΕ ωστόσο.
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Σκάβουν από την μεριά της Ηπείρου και πάνω. Δεν ξέρω αν είναι έργα ΟΤΕ ωστόσο. αν βλεπεις να σκαβουν και μεσα στα στενα στην ακρη του δρομου αυτα τα λαγουμια που ειναι λεπτα ειναι για ινα.επισης θα δεις οτι σιγα σιγα θα ξηλωνουν τα παλια καφαο θα τα ριχνουν στο πλαι για να φτιαξουν την βαση για το νεο Kv.απο εκει θα το καταλαβεις.
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 γενικως φωτογραφιες απο kv θα δεις και στo guide.σημερα που θα βγω και προς τα εξω θα βγαλω κατι φωτο ακομα αν ο οτε δεν εχει τελειωσει τις εργασιες.εχουν ριξει το καφαο στο πλαι και εχουν βαλει το Kv για να γινει η αλλαγη μετα.
bill tsouk Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 παιδια καλησπερα ψαχνω να βρω το firmware 8.2.6.5 generic gia tg 585 v7 αλλα κανενα απο τα link δεν δουλευει πλεον
accipio Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 παιδια καλησπερα ψαχνω να βρω το firmware 8.2.6.5 generic gia tg 585 v7 αλλα κανενα απο τα link δεν δουλευει πλεον Thomson TG585v7 Firmware Update 8.2.6.5.rar (9,62 MB) http://www.easybytez.com/dxemcmgcjwdk
poulinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 Δημοσ. 18 Μαΐου 2015 με καλωδιο ethernet το update.και κλεισιμο το Firewall>και θα χρειαστεις καιτον wizard.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά, για να μην ανοίγω νέο θέμα, να ρωτήσω λίγο εδώ... Έχω ένα Thomson TG585 v7 και κάθεται, δεν το χρησιμοποιώ. Θέλω να το πάω στο σπίτι των γονιών μου, οι οποίοι έχουν WIND, αλλά δε χρησιμοποιούσαν το internet (γι' αυτό και θέλω να το πάω εκεί, για να τους πάω κι ένα παλιό pc και να βλέπουν κι αυτοί τίποτα στο internet). Θέλει η WIND καμιά ιδιαίτερη ρύθμιση πριν πάω να το συνδέσω στο πατρικό; Ή θα παίξει αμέσως, με τα default settings του;
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ρε παιδιά, για να μην ανοίγω νέο θέμα, να ρωτήσω λίγο εδώ... Έχω ένα Thomson TG585 v7 και κάθεται, δεν το χρησιμοποιώ. Θέλω να το πάω στο σπίτι των γονιών μου, οι οποίοι έχουν WIND, αλλά δε χρησιμοποιούσαν το internet (γι' αυτό και θέλω να το πάω εκεί, για να τους πάω κι ένα παλιό pc και να βλέπουν κι αυτοί τίποτα στο internet). Θέλει η WIND καμιά ιδιαίτερη ρύθμιση πριν πάω να το συνδέσω στο πατρικό; Ή θα παίξει αμέσως, με τα default settings του; οσο ξερω δεν εχει στοιχεια η wind οποτε οτι και να βαλεις θα παιξει.,αν εχει στοιχεια τοτε πας 192.168.1.254 μετα broadband connection Μετα internet connection βαζεις username/password και μπαινεις.δεν πειραζεις τιποτε αλλο.απο εκει και περα μπορεις να κλειδωσεις το ασυρματο με wpa2 και αμα θες να περασεις πιο νεο firmware στο ρουτερ ειδικα αμα εχει κανα 7.χ.χ.χ.το αναφερει στην αρχικη σελιδα.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 οσο ξερω δεν εχει στοιχεια η wind οποτε οτι και να βαλεις θα παιξει.,αν εχει στοιχεια τοτε πας 192.168.1.254 μετα broadband connection Μετα internet connection βαζεις username/password και μπαινεις.δεν πειραζεις τιποτε αλλο.απο εκει και περα μπορεις να κλειδωσεις το ασυρματο με wpa2 και αμα θες να περασεις πιο νεο firmware στο ρουτερ ειδικα αμα εχει κανα 7.χ.χ.χ.το αναφερει στην αρχικη σελιδα. Έγινε σ' ευχαριστώ. Παρασκευή θα γίνει η δοκιμή και βλέπουμε. Πάντως firmware εχει 7.x.x.x σίγουρα, το θυμάμαι. Τόσο χάλι είναι; Να περάσω το generic 8.2.6.5 που διαβάζω; Και κάτι άλλο... Το link που είναι πιο πάνω περιέχει και το firmware file; Γιατί απ' ό,τι βλέπω όταν το ανοίγω, μαλλον για τον wizard (που διαβάζω ότι χρειάζεται γι' αυτό το router για firmware update) μου φαίνεται. Άσε που δεν μου παίζει το setup.exe που περιέχει το rar αρχείο στα Windows 7 μου (πετάει ένα error message). Αντίθετα ο εναλλακτικός wizard που βρήκα σ' αυτό το site (μιλάω γι' αυτό ακριβώς το αρχείο), μου παίζει στα Windows 7. Να κατεβάσω και το bin αρχείο που αναφέρεται στην ίδια σελίδα λίγο πιο κάτω ως 585v7 version 8.2.6.5 firmware (Plusnet branded) ; Αυτό είναι το generic που λέτε (edit: μάλλον όχι τελικά.. Που στο καλό είναι αυτό το generic; ) ; Θα το ζητήσει σε κάποια φάση ο wizard;
rfc Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ναι φιλε θα στο ζητησει παρακατω, εχει οδηγιες το site, διαβασε πιο κατω
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 ναι φιλε θα στο ζητησει παρακατω, εχει οδηγιες το site, διαβασε πιο κατω Έχεις δίκιο, δεν είχε πάρει το μάτι μου τις εικόνες πιο κάτω. Απλά το θέμα είναι που μπορούμε να βρούμε να κατεβάσουμε το generic 8.2.6.5 firmware...
rfc Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Βαλε αυτο της plusnet, ειναι το ιδιο με το generic. μετα στον οδηγο που θα σου ζητησει απο ποιον provider, απλα βαλε το other και οχι plusnet provider. Εγω εβαλα το πιο κατω το 8.2.7.8 σε ενα v8 και ειναι πολυ καλο. Απλα δοκιμασε το, δεν εχεις να χασεις τπτ.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλώς, θα το δοκιμάσω.Πάντως πριν λίγο που το δοκίμασα με το 7.x.x.x firmware, δούλεψε με τα default settings (δε ζητάει δηλαδή τίποτα διαφορετικά settings η Wind). Επεξ/σία 22 Μαΐου 2015 από GiOrGoSk21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα