Προς το περιεχόμενο

Generic firmware 8.2.6.5 για Thomson Tg585v7 leoforeia site down

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδία! καλησπέρα
Ειμαι καινούριος στο φόρουμ! εψαξα στο search να βρω λινκ για το generic frimware 8.2.6.5 για Thomson tg585 v7 αλλα φένεται πως η σελίδα leoforeia.gr/thomson ειναι down εδω και καιρό, αν κάποιον έχει το firmware και μπορέι να το ανεβάσει κάπου θα ήμουν ευγνώμων!

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας παιδία! καλησπέρα

Ειμαι καινούριος στο φόρουμ! εψαξα στο search να βρω λινκ για το generic frimware 8.2.6.5 για Thomson tg585 v7 αλλα φένεται πως η σελίδα leoforeia.gr/thomson ειναι down εδω και καιρό, αν κάποιον έχει το firmware και μπορέι να το ανεβάσει κάπου θα ήμουν ευγνώμων!

http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v7/Firmware/

• Like 1
Δημοσ.

για το v7 το τελευταιο generic ειναι το 8.2.6.5

ενω για το v8 το τελευταιο generic ειναι το 8.2.7.8

αν καποιο router ειναι με custom και δεν εχει ο χρηστης admin right για να κανει το Firmware update τοτε ξεκιναει το thomson με πατημενο το reset μεσα με σκοπο να το βαλει σε Tftp mode απευθειας.(το λαμπακι Power γινεται πορτοκαλι).και μετα τρεχει τον wizard.Ολοι οi wizard κανουν για τα firmware.ειτε απο το modem help ειτε απο το site Της forthnet ειτε απο το cd παλι το ιδιο ειναι.εκτος αν ειναι πολυ παλιος ο wizard για το λειτουργικο που εχεις οποτε θες πιο New.το Update επισης παντα με καλωδιο ethernet>με wireless δεν γινεται.

συνηθως χανονται οι ρυθμισεις αλλα και να μην χαθουν καλο ειναι να γινεται Hard reset.αν τωρα καποιος θελει να τις περασει μπορει μεσα απο τον ρουτερ να τις κανει backup config και μετα restore config.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα .

Είχα δεί οτι το συγκεκριμένο έπαιζε με connx tv και είχαν βγάλει user.ini του cmaniac με τις ρυθμίσεις για το TV ... ξέρουμε που μπορει να βρεθεί;

Υπήρχε στα λεωφορεία με αυτη την ονομασία . Η πλάκα είναι οτι το είχα κάπου αλλά αντε βρές το..

//leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Others/Custom_Config/TG585_User_Ini_Compilation_v1r2.zip).

επίσης με ποιο firmware επαιζε το connx tv ; 8.2.6.5 και 8.2.7.7 λένε οτι έπαιζε.

Ευχαριστώ.

τελικά το user.ini του cmaniac για ευρυζωνικό OTE tv με το thomson το βρήκα εδώ

http://www.adslgr.com/forum/threads/386060-Thomson-Firmware-Release-R8-2-6?p=3519796#post3519796

και καποια βήματα εδώ 

http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-392077.html

επαιξε κανονικά η tv με την 8.2.7.7 της φορθνετ και το modified ini αλλά δεν μου έδωσε internet.  (λόγω κωδικών)

Επεξ/σία από Prof_Chaos
Δημοσ.

το leoforeia δεν παιζει πια και επισης τα στοιχια δεν ειναι προβλημα αφου ειτε τα περνας απο πριν στο User.ini ειτε πολυ απλα τα αλλαζεις μετα.γενικως θα ηταν καλο να υπηρχαν μονο οι εντολες που χρειαζεται να περασει καποιος για το ip tv αντι για ολο το user.ini αλλα εναι κομματακι δυσκολο για το ποιος θα το κανει.

Δημοσ.

ο οτε επειδη εδινε το Thomson με ετοιμη την 4η θυρα να παιζει σαν stb ναι ειναι ετοιμο παραμετροποιημενο με το καταλληλο firmware και ρυθμισεις.ισως ηταν/ειναι και με firmware με tr069 για να τραβαει remotely και τα username/password οπως εκανε η forthnet Με το 585 v8.βεβαια δεν ξερω στου οτε το firmware αν εχουν κλεισει το cli.Οχι οτι δεν ανοιγει απλα αν ειναι απο default κλειδωμενο ή οχι.αλλα ναι αμα το ψαξει καποιος με βαση το User.ini /config θα μπορουσε να δει ποιες ειναι μεμονομενα οι εντολες που κανουν την 4η θυρα stb.εχω δει σε thomson πχ την 4η θυρα να παιζει σαν wan ασχετα που το 784 εχει ηδη wan.γενικα κανεις πολλα πραγματα με το cli του

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έμαθα το κόλπο, το έκανα και έπαιξε.
Όπως μου είχε συμβεί παλαιότερα σε κακή γραμμή να χρησιμοποιήσω Thompson και να κερδίσω σχεδόν 1Mbit έτσι μου συνέβη και τώρα.
Αυτή τη φορά στο σπίτι της κοπέλας μου.

Αγόρασα από μέλος του Insomnia ένα Thompson TG585 v8 και από 3.3Mbit έφταστα στα 4.4Mbit. Για αυτές τις ταχύτητες η διαφορά είναι μεγάλη. 

Δυστυχώς υποφέρουμε όσοι είμαστε στην Αγία Παρασκευή.

Σχετικά με το Firmware... Για να βάλω Generic, είναι αυτό;
http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v8/Firmware/r8-2-7/Generic/

Δημοσ.

Έμαθα το κόλπο, το έκανα και έπαιξε.

Όπως μου είχε συμβεί παλαιότερα σε κακή γραμμή να χρησιμοποιήσω Thompson και να κερδίσω σχεδόν 1Mbit έτσι μου συνέβη και τώρα.

Αυτή τη φορά στο σπίτι της κοπέλας μου.

Αγόρασα από μέλος του Insomnia ένα Thompson TG585 v8 και από 3.3Mbit έφταστα στα 4.4Mbit. Για αυτές τις ταχύτητες η διαφορά είναι μεγάλη. 

Δυστυχώς υποφέρουμε όσοι είμαστε στην Αγία Παρασκευή.

Σχετικά με το Firmware... Για να βάλω Generic, είναι αυτό;

http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v8/Firmware/r8-2-7/Generic/

ναι αυτο ειναι το Firmware.το wizard η το κατεβαζειις απο εκει ειτε μεσα απο το cd ειτε απο το site της forthnet.δεν εχει σημασια τι wizard θα βαλεις αρκει να ειναι για το λειτουργικο σου.αν δεν ειναι θα σου πεταξει error.ναι το thomson σε χαλια γραμμες συνηθως εχει και πιο καλο αλλα και πιο σταθερο συγχρονισμο απο τα αλλα ρουτερ.δεν ειναι η αγια παρασκευη προβληματικη ειναι το που μενεις με βαση τον οτε της αγιας παρασκευης.αν μενεις δηλαδη προς σταυρο αγιας παρασκευης ή προς τα μεσα(airticket) κατι πλατεια κεννεντυ ,σταθμος δουκισσης πλακεντιας,σταθμο χαλανδριου και κατι τετοια ή στην ηρακλειτου δυστυχως ....

μεχρι και ενα κομματι απο τα βριλησσια παιρνουν απο την αγια παρασκευη.

Δημοσ.

Από Χολαργό παίρνουμε εμείς που είμαστε κοντά στον Τσακό. Είναι μακριά και εκτός από αυτό το καφάο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Θα βάλω και σε αυτό λοιπόν Generic όπως είχα κάνει παλιότερα και στο δικό μου.

Δημοσ.

Από Χολαργό παίρνουμε εμείς που είμαστε κοντά στον Τσακό. Είναι μακριά και εκτός από αυτό το καφάο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Θα βάλω και σε αυτό λοιπόν Generic όπως είχα κάνει παλιότερα και στο δικό μου.

δεν θυμαμαι τον τσακο αλλα οκ καταλαβα.το κατω μερος της αγιας παρασκευης παιρνει απο τον οτε του χολαργου που ειναι στην σαρανταπορου.απο εκει και περνει και ο δημος παπαγου επισης που παιζει χαλια:P

το καφαο υπομονη να αλλαχτει σε kv οποτε ισως δεις καμια βελτιωση λιγακι.και εγω σε Thomson generic Περναω παντα ή σε αυτο που εχω τωρα εχω demo premium= beta

Δημοσ.

Αν θυμάσαι είχα στείλει στην ΕΕΕΤ επιστολή και μέσω γνωστού στον ΟΤΕ οι διευθυντές είχαν μιλήσει μεταξύ τους για εξυγίανση.

Πριν 2 χρόνια περίπου δεν ήμαστε στο Rollout για vdsl. Για εξυγίανση δεν ξέρω... Μακάρι να γίνει κάτι όμως.

Μάλιστα τότε ο υπάλληλος του ΟΤΕ μου είχε πει να μετακομίσω. Ότι το καφάο είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...