Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Είχα ακούσει παλαιότερα για ενα προγραματάκι που σου λέει ποια προγράματα τρέχουν κατα το boot τον Windows και σου λένε και πόσο χρόνο "τρώνε" κατα τη διάρκεια του boot. Μήπως ξέρετε κανένα γιατί από εχθές κάνει περίσότερο χρόνο στο welcome screen και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Στα 8.1 μπορείς να δεις σε μια καρτέλα της διαχείρισης εργασιών ποια προγράμματα φορτώνουν στην έναρξη και να ενεργοποιήσεις-απενεργοποιήσεις όποια θέλεις

Δημοσ.

Μάλλον αναφέρεσαι στο BootVis. Δυστυχώς ήταν μόνο για XP και δεν ξέρω αν δουλεύει στα μεταγενέστερα λειτουργικά.

Υπάρχουν όμως και άλλα εργαλεία για να δεις τι γίνεται στην εκκίνηση.

To anvir task manager δίνει πολύ αναλυτικά τι γίνεται στον υπολογιστή και ποια προγράμματα τρέχουν στην εκκίνηση και ποιες εξαρτήσεις έχουν. Κατέβασε την free έκδοση και δοκίμασε την.

Είναι εργαλείο για προχωρημένους όμως  και μπορεί να ζαλήσει έναν αρχάριο.

Ένα άλλο εργαλείο είναι το autoruns από την πρώην sysinternals (εξαγοράστηκε από την ms).

Δημοσ.

Πατας Windows key+R

Γραφεις msconfig

Στην καρτελα που θα εμφανιστει, εχει επιλογη για να δεις τα προγραμματα που εκκινουν .

Δημοσ.

Πατας Windows key+R

Γραφεις msconfig

Στην καρτελα που θα εμφανιστει, εχει επιλογη για να δεις τα προγραμματα που εκκινουν .

Μάλλον δεν έχεις 8άρια, έτσι; ;)

Στα 8άρια η εκκίνηση στοιχείων είναι στη διαχειριση εργασιών, όπως είπε ο zio (του οποίου το avatar μου ξυπνάει αναμνησεις),

Αν πας από msconfig θα σου πει να ανοίξεις τη διαχείριση εργασιών.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις 8άρια, έτσι; ;)

Στα 8άρια η εκκίνηση στοιχείων είναι στη διαχειριση εργασιών, όπως είπε ο zio (του οποίου το avatar μου ξυπνάει αναμνησεις),

Αν πας από msconfig θα σου πει να ανοίξεις τη διαχείριση εργασιών.

Τα 8.1 έχω άλλα δεν ειχα πατήσει στο startup ακόμα και δεν ήξερα οτι είχε αλλαξει  . :-D

Δημοσ.

Τα 8.1 έχω άλλα δεν ειχα πατήσει στο startup ακόμα και δεν ήξερα οτι είχε αλλαξει  . :-D

Και γω έτσι το έμαθα, έγραψα msconfig αλλά μου είπαν τα ίδια τα windows ότι αυτό που ψάχνω έχει αλλάξει και έχει πάει στη διαχείριση εργασιών :-)

Δημοσ.

Παρόλο που είναι τα πάντα απενεργοποιημένα, απο εκεί που έμπαινε κατευθείαν απο το welcome screen στο desktop, τώρα κάνει περίπου 20 sec με SSD! Ti να πώ!! Σας ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...