paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 χαζο που ρωτάω αλλα σε άλλο υπολογιστή το δοκίμασες; εκανες σκαν με αντιβιωτικό; για καποιο λόγο δε μου μοιαζει να ειναι προβλημα του δισκου... τρεξε το HD sentinel και πες μας αν σου βγαζει κανενα σφάλμα/προβλημα 1
giorgos1966 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 χαζο που ρωτάω αλλα σε άλλο υπολογιστή το δοκίμασες; εκανες σκαν με αντιβιωτικό; για καποιο λόγο δε μου μοιαζει να ειναι προβλημα του δισκου... τρεξε το HD sentinel και πες μας αν σου βγαζει κανενα σφάλμα/προβλημα Καλημερα.Βασικα κ εγω απο τα πολυ λιγα που γνωριζω δεν μου κανει για καταστροφη.Τα αρχεια υπαρχουν(φακελοι).Ηταν σε NTFS κ τωρα ειναι σε FAT32.Μηπως εκει κατι εχει γινει...δες τε και φωτο απο την μετριση που τον δειχνει ενταξει.Αυτη η εφαρμογη λετε να κανει τιποτα; http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=810&sid=3&lang=en
giorgos1966 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα κ΄καλη σας βδομαδα.Εχω σχεδον ευχαριστα νεα φιλοι μου απο το προβλημα μου.Με το GetDataBack for NTFS που προτεινε ποιο πανω ενας φιλος μας τα αρχεια βρεθηκαν με την κανονική τους ονομασια και ολοι οι φακελοι,στον αλλον εσωτερικο σκληρο που τα εβαλα.Αλλα τωρα ομως ειναι μερδεμενα...δηλαδη πχ.μια εκδηώση βιντεο Αποκριας ειναι σε αλλον φακελο με αλλη ονομασια.Εχουν μπερδευτει.Και οι φωτογραφιες ολες ναι μεν υπαρχουν αλλα οταν παω να τις ανοιξω μου λεει μια ειδοποιηση: μη εγκυρη εικονα σε ενα μαυρο τετραγωνο.Τι κανω απο δω και περα; Αυτη την ωρα που ποσταρω ακομα αντιγραφει το προγραμμα αρχεια.Μηπως οταν τελειωσει θα ειναι ενταξει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα