Porg Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η πλάκα είναι πως έχει ανακοινωθεί η αντικατάσταση των ταυτοτήτων με αυτές σε μέγεθος πιστωτική χρόνια τώρα Πρέπει να έχει συζητηθεί ξανά και εδώ
zio10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Στο δικό μου αντρικό πάντως άνετα χωράει. Φυσικά θα ήθελα επιτέλους να γίνει μικρότερη και ακόμα καλύτερα να είναι δίπλωμα/ταυτότητα μαζί. Αυτό δεν ξέρω πόσο πρακτικό είναι, καλύτερα να είναι και τα δύο σε μέγεθος κάρτας νομίζω
strokt up Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα να γίνει σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, για να χωράει στο πορτοφόλι και να είναι πάντα μαζί μας, όπως και το δίπλωμα για να πιάσουν τόπο τα λεφτά που κόστισε το πορτοφόλι(συνήθως περισσότερα απο όσα έχει μέσα)
NickTG Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό δεν ξέρω πόσο πρακτικό είναι, καλύτερα να είναι και τα δύο σε μέγεθος κάρτας νομίζω Οχι απαραιτητως στην ίδια κάρτα. Αρκεί το δίπλωμα να πιάνει και για ταυτότητα παντού.
Silverage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Στο δικό μου αντρικό πάντως άνετα χωράει. Φυσικά θα ήθελα επιτέλους να γίνει μικρότερη και ακόμα καλύτερα να είναι δίπλωμα/ταυτότητα μαζί. Αυτό είναι το πορτοφόλι σου;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Η πλάκα είναι πως έχει ανακοινωθεί η αντικατάσταση των ταυτοτήτων με αυτές σε μέγεθος πιστωτική χρόνια τώρα Πρέπει να έχει συζητηθεί ξανά και εδώ yeap, αλλά δεν υπάρχουν κονδύλια...
gokuthelegend Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αν είναι να αλλάξεις ταυτότητα, θα αλλάξεις. Το πολύ σπαστικό είναι ότι αλλάζει και το αλφαριθμητικό νούμερο της ταυτότητας και μετά πρέπει να ενημερώσεις παντού ότι άλλαξες ταυτότητα. Εγώ είναι να αντικαταστήσω την ταυτοτητά μου σε 2 χρόνια από τώρα (για όσους δεν γνωρίζουν κάθε 15 χρόνια πρέπει να γίνεται αντικατάσταση της ταυτότητας, την δικιά μου την έχω ήδη 13 χρόνια) και ήδη πονάει από τώρα το κεφάλι μου που πρέπει να πάω και να ενημερώσω τις διάφορες υπηρεσίες (τράπεζες, πάροχο τηλεφωνίας/ίντερνετ κλπ) ότι άλλαξα ταυτότητα.
Porg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πόσα χρήματα επιπλέον μπορεί να θέλει απο αυτή που υπάρχει ήδη; Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος και εγώ θέλω να πάω κάποια στιγμή λόγο του ότι έχει ελληνικό αλφάβητο ο αριθμός περισσότερο με φοβίζει ικα, εφορία.τα άλλα είναι 5'
panosno1com Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 καπου ειχα διαβασει οτι πλεον μεσω taxis net αμα αλλαξεις ταυτοτητα (οποτε και αλφαριθμητικό νομερο που ειπε ο συνφορουμιτης πιο πανω] μπορεις να κανεις καποια διαδικασια και να μη τρεχεις παντου να δηλωνεις αλλαγη ταυτοτητας..ισχυει αραγε;btw την εχω απο το 2004 που ημουν Γ γυμνασιου , ειχα μαλλι,γυαλια ορασεως τοτε και τωρα καμια σχεση η φατσα μου .. αλλα ειναι αυτο που λεμε που να τρεχεις τωρα να ενημερωνεις ολες τις υπηρεσιες ..
kage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 σε αρκετες χωρες δεν εχουν καν ταυτοτητα αλλα αρκει το διαβατηριο ή διπλωμα οδηγησης... για να μην λεμε ότι είναι απαραιτητο να ξοδευτουν λεφτα για ένα απλο δημοσιο εγγραφο όπως όλα τα αλλα.το πρόβλημα είναι το κολλημα καποιων υπηρεσιων που δεν τους κανει το διπλωμα οδηγησης ή το διαβατηριο
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 καπου ειχα διαβασει οτι πλεον μεσω taxis net αμα αλλαξεις ταυτοτητα (οποτε και αλφαριθμητικό νομερο που ειπε ο συνφορουμιτης πιο πανω] μπορεις να κανεις καποια διαδικασια και να μη τρεχεις παντου να δηλωνεις αλλαγη ταυτοτητας..ισχυει αραγε; Επειδή πρόσφατα είχα αυτή την απορία: http://www.insomnia.gr/topic/531297-αλλαγή-δελτίου-αστυνομικής-ταυτότητας/?p=53415004 Βασικά δεν ισχύει. Όχι όπως το ανέφεραν στα άρθρα (δεν γνωρίζω αν θα ισχύσει παρακάτω). Το taxisnet δεν σε αφήνει να αλλάξεις στοιχεία ταυτότητας. Μπορείς να αλλάξεις τα στοιχεία διεύθυνσης κατοικίας. Από το taxisnet μου απάντησαν ότι έπρεπε να πάω στη ΔΟΥ που ανήκω για να δηλώσω την αλλαγή, όπως και έγινε. 1
Anorymous Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνεις λάθος δυστυχώς. Το μονο που άλλαξε είναι η απλοποίηση των διαδικασιών για την έκδοση αστυνομικής ταυτότητας. Κατά τα λοιπά, ο τύπος της ταυτότητας παραμένει προς το παρόν ο ίδιος. Το μονο που εχει αλλάξει (εδώ και χρόνια) είναι ο τύπος της άδειας οδήγησης, ο οποίος έχει γίνει το μέγεθος πιστωτικής κάρτας. εξαρταται πως το βλεπεις για εμενα πιο ευκολο ειναι να βρω τα απαιτουμενα εγγραφα παρα να ψαχνω για μαρτυρα
zio10 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 σε αρκετες χωρες δεν εχουν καν ταυτοτητα αλλα αρκει το διαβατηριο ή διπλωμα οδηγησης... για να μην λεμε ότι είναι απαραιτητο να ξοδευτουν λεφτα για ένα απλο δημοσιο εγγραφο όπως όλα τα αλλα.το πρόβλημα είναι το κολλημα καποιων υπηρεσιων που δεν τους κανει το διπλωμα οδηγησης ή το διαβατηριο Σοβαρά υπάρχουν χώρες που δεν έχουν ταυτότητα?!
NickTG Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό είναι το πορτοφόλι σου; awallet.jpg :P Είναι ακριβώς όσο μεγάλο χρειάζεται για να χωράει χωρίς να τσακίζει καθόλου στο μήκος και περίπου 0.5 εκατοστό μεγαλύτερο από ταυτότητα στο πλάτος.
kage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Σοβαρά υπάρχουν χώρες που δεν έχουν ταυτότητα?! http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_national_identity_card_policies_by_country 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα