Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας,

Θα ηθελα να ρωτησω , αν υπαρχει καποιο προγραμμα , που μπορω να κανω την καμερα του λαπτοπ μου ip camera και να στελνει εικονα η να καταγραφει , χωρις να φαινεται στην οθονη του λαπτοπ αλλα να στελνει την εικονα σε αλλον υπολογιστη.

Υπαρχει κατι τετοιο?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

καλημερα σας,

Θα ηθελα να ρωτησω , αν υπαρχει καποιο προγραμμα , που μπορω να κανω την καμερα του λαπτοπ μου ip camera και να στελνει εικονα η να καταγραφει , χωρις να φαινεται στην οθονη του λαπτοπ αλλα να στελνει την εικονα σε αλλον υπολογιστη.

Υπαρχει κατι τετοιο?

Σας ευχαριστω προκαταβολικα!

δεν μου ακούγεται καθόλου νόμιμο αυτό.

Δημοσ.

τι δεν σου ακουγεται νομιμο?   ειναι οσο νομιμο ειναι μια ip camera τοποθετημενη για να παρακολουθεις το σπιτι σου. Δεν ειπα οτι θα παρακολουθησω τον γειτονα!

Δημοσ.

τι δεν σου ακουγεται νομιμο?   ειναι οσο νομιμο ειναι μια ip camera τοποθετημενη για να παρακολουθεις το σπιτι σου. Δεν ειπα οτι θα παρακολουθησω τον γειτονα!

δηλαδή θα βγάλεις το Laptop στο μπαλκόνι; Αυτό που ζητάς προορίζεται για παρακολούθηση, εν αγνοία, εσωτερικού χώρου άρα και προσώπων το οποίο εμπίπτει στον ποινικό κώδικα. Υπάρχουν προγράμματα καταγραφής που δεν τρέχουν "κρυφά" να τα χρησιμοποιήσεις όσο θέλεις.

Ορίστε ένας απλός οδηγός

http://www.wikihow.com/Record-from-a-Webcam

Αυτό που ζητάς είναι σαν να λες "θέλω ένα πρόγραμμα καταγραφής κλήσεων για κινητό το οποίο να μην γίνεται αντιληπτό και να στέλνει την συνομιλία σε άλλο κινητο"...

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω , αν υπαρχει καποιο προγραμμα , που μπορω να κανω την καμερα του λαπτοπ μου ip camera και να στελνει εικονα η να καταγραφει

Μέχρι εδώ είσαι νομότυπος. Γίνεται με οποιοδήποτε πρόγραμμα καταγραφής κάμερας.

χωρις να φαινεται στην οθονη του λαπτοπ αλλα να στελνει την εικονα σε αλλον υπολογιστη.

Αυτό δεν είναι νόμιμο. Το μόνο που λείπει είναι να πεις το όνομα της κοπέλας που θέλεις να παρακολουθήσεις. Αλλά ακόμα και να μην θέλεις κάτι τέτοιο, το να αναφερθούμαι σε τρόπους και πληροφορίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εν άγνοια παρακολούθηση, οπότε πάλι είναι παράνομο.

Για τους τύπους, αυτό που ζητάς ανήκει στην κατηγορία των backdoor viruses και βλέπω να κλειδώνει.

• Like 1
Δημοσ.

ok τωρα καταλαβα οτι δεν καταλαβατε τι θελω....  

δεν με νοιαζει  αν θα φαινεται η οχι οτι καταγραφει , φυσικα και θα ειναι ανοιχτο το προγραμμα και θα φαινεται κατω δεξια οτι θα τρεχει στην γραμμη εργασιων των windows. Δεν ζηταω χακερια , οπως ξανα ειπα το λαπτοπ ειναι για προσωπικη χρηση , αλλα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μπορει να στελνει εικονα σαν ip καμερα σε αλλον υπολογιστη εκτος τοπικου δυκτιου , χωρις να πρεπει να εισαι συνδεμενος με teamviewer για να βλεπεις την εικονα απο το desktop του λαπτοπ.

Εκει πηγαινε το χωρις να φαινεται στην οθονη του λαπτοπ...  και οχι αν θα ειναι κρυφο το προγραμμα η οχι...

Εγινα τωρα αντιληπτός?

Δημοσ.

Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ είναι το motion αλλά σε λίνουξ.. Υπάρχει και το zoneminder πάλι σε λίνουξ. Τα χρησιμοποιώ για παρακολούθηση του σπιτιού μου, δουλεύει μια χαρά με απλή webcam.
Τώρα για το αν είναι νόμιμο ή όχι, τι να πω.
Φαντάζομαι οι φίλοι μας που αναρωτιούνται, δεν κατεβάζουν ποτέ torrents, δεν καπνίζουν σε δημόσιους χώρους, οδηγούν πάντα μέχρι το όριο ταχύτητας κτλ. :-D :-D

Edit:

@saflom: Αν όντως είσαι στις ΗΠΑ πάω πάσο. Εκεί υπάρχει σεβασμός στους νόμους οπότε καλώς και κάνεις το σχόλιό σου.

Σορρυ για τα offtopic..

Δημοσ.

Το team μπορεί να στείλει remote μόνο ένα παράθυρο όπως αυτό της webcam και όχι αναγκαστικά όλο το desktop. Αν ανοίξεις το team θα εμφανίσει σε κάθε ανοιχτό παράθυρο από ένα εικονίδιο για remote μόνο αυτού του παραθύρου.

Φαντάζομαι οι φίλοι μας που αναρωτιούνται, δεν κατεβάζουν ποτέ torrents, δεν καπνίζουν σε δημόσιους χώρους, οδηγούν πάντα μέχρι το όριο ταχύτητας κτλ. :-D :-D

Μα εντελώς καμία σχέση! Άλλο νόμιμος σε ότι αφορά τη σχέση μας με άλλους ανθρώπους και άλλο η "νομιμότητα" στον αόριστο νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας (τι να είναι άραγε αυτή η ιδιοκτησία;;; ).

Δημοσ.

Για πες μου λοιπόν αυτό που θέλει να κάνει ο φίλος μας τι σχέση έχει με πνευματική ιδιοκτησία..

Sory αν δεν έγινα αντιληπτός αλλά δεν έκανα απάντησα στον funnydad αλλά στα δικά σου λεγόμενα που έβαλες στο ίδιο καλάθι τα torrent (πνευματική ιδιοκτησία) με το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους και τα όρια ταχύτητας.

Κατεβάζω torrents αλλά δεν καπνίζω σε δημόσιους χώρους όπου μπορεί να ενοχλήσω άλλους, ούτε και οδηγώ με ταχύτητα πάνω από τα όρια του δρόμου (τουλάχιστον όχι κατά πολύ πάνω από τα όρια, το ομολογώ :fear: ).

Η αντίδραση μας στον funnydad ήταν όσον αφορά την παρακολούθησει από κάμερα laptop εν αγνοία του χρήστη. Αυτό καταλάβαμε και μετά που το ξεκαθάρισε συνεχίσαμε με απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...