Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω ένα ssd και δυο sata δισκυς και στον ένα μου βγαζει το Hard Disk Sentinel ...υγεια 72% Λετε να είναι ετοιμος να ...τα παιξει αν και την χαρακτηριζει πολύ καλη ? Γνεται να το διορθωσω αυτό ? Ευχαριστω.
InfernoN Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Απλα να σου αποδειξω οτι ολα ειναι τυπικα, http://www.insomnia.gr/topic/529623-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9/ δουλευω απο τοτε το pc μου με 50% υγεια δισκου και δουλευει μια χαρα, αλλα να ξερεις ειναι αναλογως που εχει προβλημα ο δισκος, ο δισκος μου ειναι αρκετα παλιος για παραδειγμα και εχει bad sectors σε λιγοτερο σημαντικα parts. Απλα μην κολλας σε εναν αριθμο, αν δεις οτι το pc σου δεν παει καλα θα το καταλαβεις, μην ψαρωνεις αν δεν υπαρχει λογος απο τον αριθμο και μονο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω.Μια χαρα δουλευει το pc που είναι περιπου 6 ετων εκτος τον ssd που είναι δυο ετων περιπου .
WalkerSW Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 To μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να εχεις κρατημενο back up... που θα επρεπε να εχεις ακομη και αν ήταν στο 100% 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 To μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να εχεις κρατημενο back up... που θα επρεπε να εχεις ακομη και αν ήταν στο 100% Σε ότι χρειαζομαι εχω 3πλο backup από την αρχη που το ανενεωνω. Φωτογραφιες κλπ . 1
coolerman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 κατεβάστε και την τελευταία έκδοση (4.50 hdsentinel)να είναι & ενημερωμένο το προγραμματάκι. 1
chillbill Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 εγώ πάλι έχω ένα δίσκο με 7% υγεία εδώ και κανά μήνα ο οποίος είχε και το λειτουργικό επάνω . Αφού πήγε να ρετάρει και του'κανα μερικά repair (για να σημειωθούν όσα είναι "χτυπημένα" στην επιφάνειά) , εννοείται έστησα σε νέο δίσκο το σύστημα, αλλά αυτός ως "tmp" δίσκος για προσωρινές αποθηκεύσεις, επεξεργασία/σβήσε-γράψε αρχείων και αποθήκη σαβούρας, παίζει πλέον μια χαρά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα