antoniss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 λοιπόν η ερώτηση μπορεί να φανεί πολυ γελοία άλλα χρειάζομαι την απάντηση. .....λοιπόν..... έστω ότι έχω μια μέθοδο method(int x, class y) και θέλω να την καλέσω μέσα από μια άλλη μέθοδο...method2(int g, class d) θέλω όμως να την καλέσω χωρίς να δώσω τιμές στα ορίσματα της method. δηλαδή πρέπει αναγκαστικά να το κάνω έτσι? method2(int g,class d,int x,class y){ ..... ... method(x,y) } δεν υπάρχει άλλος δρομος ώστε να μην μπλέκω με πολλά ορίσματα στην υποτιθέμενη method2??? βοηθείστε γιατί χανόμαι.....ευχαριστω
javanidhs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 με μπερδευεις λιγο αλλα θα προσπαθησω να απαντησω! Καταρχην το method kai method2 ειναι στην ιδια κλαση? αυτο που γραφεις δεν ειναι σωστο! αν δεν θες να περασεις τιμες στα ορισματα μπορεις να περασεις 0 (αυτο ειναι τιμη ετσι και αλλιως) και null για το object! > method(0,null); την μεθοδο θα την καλεσεις μεσα στο σωμα της method2 . Αν το προβλημα σου ειναι πως θα περασεις τα ορισματατα.μεσα απ οτην method2 γιατι μαλλον αυτο υποψιαζομαι οτι ειναι...τοτε μαλλον κατι δεν εξηγεις καλα η μαλλον κατι σου διαφευγει! Γινε αν θες λιγο πιο συγκεκριμενος!
random Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 na grapseis kai mia trith method method(x,y) method2(a, { method() } method(){ method(0,0) // or method(null,null) }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.