koulouri Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά το Update του Chrome κολλούσε τόσο πολύ το πισί οπότε το φορματ ( όσο κι αν ακούγεται παράξενο ) ήταν μονόδρομος.. Επειδή άλλαξα και τις ρυθμίσεις στο bios ποιες είναι οι σωστές για ssd? Εντωμεταξυ έχω τα αυθεντικά win8 (το κλειδί ) και αναγκάζομαι να κατεβάζω από pirate το iso για να κάνω εγκατάσταση... ( είχα πάρει την προσφορά 15€ ) υπάρχει άλλη λύση;; Έχω βάλει sata Mode achi Και JMB363 ACHI AND IDE MODE JMB362 IDE MODE Απλά μετά από restart μετά 20 λεπτά της εγκατάστασης δεν μου ανοίγει.. Βγάζει μια γαλάζια οθονη ( όχι of death )
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Απλά μετά από restart μετά 20 λεπτά της εγκατάστασης δεν μου ανοίγει.. Βγάζει μια γαλάζια οθονη ( όχι of death ) Αφού γίνεται μετά από 20 λεπτά δεν έχει σχέση με την εγκατάσταση των windows ή της ρυθμίσεις του bios,ίσως κάποια ενημέρωση σου κάνει την ζημιά. Αν μπορείς να τραβήξεις έστω με το κινητό την γαλάζια οθόνη μπας και καταλάβουμε τη έχει.
koulouri Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Την έχω τραβήξει αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω επειδή είμαι από το κινητό.. Δεν ανοίγει το πισί καθόλου.. Φαντάσου την γαλάζια λίμνη:ΡΟύτε κέρσορας ούτε τίποτα..Α κάτσε γιατί δεν το έγραψα ξεκάθαρα..Έκανα την εγκατάσταση, έκανα Update, λειτούργησε για 20 λεπτά καλά το πισί, έκανα ρεσταρτ και μετά η γαλάζια οθόνηUPDATEΑπλα μετα απο 10-12 ωρες δοκιμασα το τελευταιο restart πριν ξανακανω φορματ και ανοιξε...χωρις να αλλαξω κατι..απλα ανοιξε! ........ Ποσο μπορω να το επμιστευτω και να μην ξανακανω φορματ;; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από koulouri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα