Prozac Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δες την σύνθεση που σου πρότεινε ο Sakiz. Κάτι που να σε συμφέρει καλύτερα σε αυτά λεφτά δεν θα βρεις.
micahel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 αν βάλεις τα κομμάτια που σου πρυτανεύουμε - θα σου προτείνουμε δεν θα έχεις κανένα θέμα Τώρα αν πχ πάρεις απο το eshop πιστεύω θα τα αλλάξουν πρώτα και μετά θα το στήσουν, εφόσον κάτι είναι μη συμβατό θα σε πάρουν τηλέφωνο να το αλλάξεις. Άλλα κάλου κάκου όταν βρεις το κατάστημα που θες να τα πάρεις παρτούς ένα τηλ
rowain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δες την σύνθεση που σου πρότεινε ο Sakiz. Κάτι που να σε συμφέρει καλύτερα σε αυτά λεφτά δεν θα βρεις. +1
tsi1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 αν σε αυτο που μου πρότεινε ο Sakiz αντι να βαλω την καρτα γραφηκων που μου προτείνει βαλω μια απο αυτες τισ 2 καρτεσ θα εχει καποιο πρόβλημα?αν οχι ποια ειναι η καλυτερη απο αυτες?http://www.e-shop.gr/xfx-amd-radeon-r9-270x-r9-270x-edfc-double-dissipation-4gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519772http://www.e-shop.gr/xfx-amd-radeon-r9-270x-r9-270x-edj4-double-dissipation-4gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519750
saflom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχεις και πολύ ιδέα απο τεχνολογία ε; Σου χει δωθεί μια ανώτερη κάρτα και πας να την αντικαταστήσεις με μια κατώτερη στα ίδια χρήματα (μιλώ για την πρώτη που δίνεις)
tsi1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οχι δεν εχω γι' αυτο ρωταω ποια ειναι καλυτερη απο αυτες η πρωτη που δινει ο Sakiz ή καποια απο αυτες που λεω εγω?
saflom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 οχι δεν εχω γι' αυτο ρωταω ποια ειναι καλυτερη απο αυτες η πρωτη που δινει ο Sakiz ή καποια απο αυτες που λεω εγω? Aφού δεν γνωρίζεις λοιπόν με ποια λογική έκανες την ερώτηση; Δηλαδή με ποια κριτήρια έβαλες τις δυο αυτές κάρτες αφού δεν γνωρίζεις γι αυτές; Σου ζητήσαμε να συμπληρώσεις την φόρμα για να διαπιστώσουμε τις ανάγκες σου, κάτι το οποίο δεν έκανες. Τώρα αν αρχίζεις και βάζεις τυχαία link από διάφορα κομμάτια, χωρίς να τα γνωρίζεις, πιστεύεις ότι θα βοηθήσει και εμάς και εσένα;
paylidis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δωρεαν το κανει και το πλαισιο. απαραιτητη προυποθεση: τουρουρου! τροφοδοτικό turbo-x! και μετα ΚΑΜΠΟΥΜ! (κεφια εχω σαββατιατικά) φιλε θεματοθέτη, ξεχνα το... στηνεις ιδιο ή καλυτερο πισι με τα ιδια ή και λιγότερα λεφτα και γλυτώνεις τη σαβούρα που θα σου πλασαρουν... και λειτουργικό βρίσκεις απο τις αγγελίες γνησιο με ~20-30€
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δες τη σύνθεση του sakiz105 και άσε τα τουβλο-χ. 1
dimitrisOP Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 παρε την συνθεση του sakiz και ζητα να στο συναρμολογησουν τζαμπα το κανουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα