Προς το περιεχόμενο

Γνωμη για Nikon D80

RedPriest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια μολις πηρα μια nikon d80 και θα ηθελα να μαθω αν ειναι καλη καμερα κτλπ δν εχω ασχοληθει ποτε μου με φωτογραφια και γενικα ειμαι ασχετος με αυτα...και τετοια καμερα δν θα επερνα απλα μου την εδωσαν σαν δωρο και ετσι ειπα αφου εχω μια καμερα σαν αυτη να κατσω να ασχοληθω:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι λίγο παλιά τεχνολογικά και της λείπουν διάφορες λειτουργίες όπως να βλέπεις από την οθόνη. Αλλά σαν ποιότητα εικόνας και σώματος είναι πολύ καλή

• Like 2

ποσο τη πηρες?

αν και παλια ειναι οτι πρεπει για αρχαριο χωρις απαιτησεις

ασε που εχει focus motor το σωμα και μπορεις να βαλεις πανω παλιους φακους που ειναι παμφτηνοι

βρες τον 50mm 1.8D

• Like 1

οπως ειπα και ηταν δωρο αρα δν εδωσα χρηματα;p ο φακος που εχει ειναι 18mm-135mm και ενα flash speedlight 600-SB:) 

πιο πανω μου προτινες ενα φακο μπορεις να μου προτινεις και αλλους και σε τι να τους χρησιμοποιω:) και γενικα αλλα αξεσουαρ που χρειαζονται

http://www.skroutz.gr/s/1796823/Nikon-AF-Nikkor-50mm-f-1-8D.html

δεν χρειαζεσαι κατι αλλο.

αυτον τον βρισκεις και μεταχειρισμενο παρα πολυ φτηνα.

ειναι για πορτραιτα.

• Like 1

αχα θα το σκεφτω και θα το εχω στο μυαλο μου προς το παρον θα κρατησω την καμερα οπως ειναι τωρα και αν ασχοληθω περισσοτερο θα αγορασω και τον φακο που μου προτεινες επισης κανενα site με μεταχειρισμενους φακους? και επισης αν υπαρχει προβλημα να αγορασω εναν μεταχειρισμενο φακο και τι μπορει να εχει παθει ο φακος (εννοω αν χαλαει και επειδη χαλασε να τον δινει)

με τον φακο που εχεις,σε συνδιασμο με το εξωτερικο φλας που επισης εχεις,καλυπτεις το 98.5 % των πλανων που θα βγαζεις σαν νεοεισερχομενος στο χομπι..........κουμπωσε το φλας πανω ,και βγαζε αβερτα.αν διαβασεις λιγο,χαμενος δεν θα βγεις.........

• Like 1

με τον φακο που εχεις,σε συνδιασμο με το εξωτερικο φλας που επισης εχεις,καλυπτεις το 98.5 % των πλανων που θα βγαζεις σαν νεοεισερχομενος στο χομπι..........κουμπωσε το φλας πανω ,και βγαζε αβερτα.αν διαβασεις λιγο,χαμενος δεν θα βγεις........

διαβασα πανω κατω τι κανει το iso/shutter speed/aperture/exposure και σιγα σιγα θα τα τεσταρω και στην πραξη :) ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...