pavloa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω το ρουτερ ΖΤΕ του ΟΤΕ και πάντα ακούγεται στο τηλ. ένα θόρυβος φσσσσ.....έχω βάλει φιλτράκια στο τηλ. στον εκτυπωτή και στον συναγερμό, δοκίμασα σκέτο το τηλ. χωρίς συναγερμό και εκτυπωτή αλλά το πρόβλημα παραμένει...φταίει η γραμμή ή το ρούτερ;;; να σημειώσω ότι έχω κουδούνι τηλεφώνου συνδεδεμένο στο τηλ..μήπως φταίει αυτό ;;
NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω το ρουτερ ΖΤΕ του ΟΤΕ και πάντα ακούγεται στο τηλ. ένα θόρυβος φσσσσ.....έχω βάλει φιλτράκια στο τηλ. στον εκτυπωτή και στον συναγερμό, δοκίμασα σκέτο το τηλ. χωρίς συναγερμό και εκτυπωτή αλλά το πρόβλημα παραμένει...φταίει η γραμμή ή το ρούτερ;;; να σημειώσω ότι έχω κουδούνι τηλεφώνου συνδεδεμένο στο τηλ..μήπως φταίει αυτό ;; Ειλικρινά αυτές τις απορίες δεν μπορώ να τις καταλάβω, γιατί δεν μπαίνεις στον κόπο να αποσυνδέσεις το κουδούνι και μετά να κάνεις το ποστ .....λεω εγω τώρα
11demian111 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν σε παιρνει καποιος τηλ η παιρνεις εσυ πεφτει το ιντερνετ?
pavloa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 λοιπόν δοκίμασα χωρίς το κουδούνι του τηλεφώνου και τελικά σταμάτησε ο θόρυβος....αλλά τώρα έχω άλλο πρόβλημα, δεν συγχρονίζει το ρούτερ το λαμπάκι από το ίντερνετ είναι κόκκινο...
peeperman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό είναι άλλο πρόβλημα, μάλλον έχει κολλήσει και δεν σου δίνει IP, κάνε ένα ρεσετ στο ρούτερ, και ξαναπέρασε τα στοιχεία πρόσβασης στο interface
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα