shadow_Walker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα.. θέλω να εγκαταστήσω τον Ssd Samsung 830...χρειάζεται να ενεργοποιήσω τπτ από τα bios πριν παρεμβω στο φορματ??
Kostakis7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι κανονικά οπως με οποιονδήποτε καινούργιο σκληρό δίσκο απλά κανεις εγκατάσταση τον windows.
vlgeor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δες το Bios σου αν έχεις ahci ή ide πρωτα για να μην τρέχεις μετα όπως εγω
shadow_Walker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ποια ι διάφορα αν εχω ide η to allo pou eipew
vlgeor Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Με ahci θα δεις 10 - 20% καλύτερες επιδόσεις
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Για να ενεργοποιήσεις το ahci σωστά ρίξε μια ματια στον οδηγό Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista αν και στις καινούργιες μητρικές απλα το ενεργοποιήσεις και δουλεύει συνήθως δεν χρειάζεται η διαδικασία αυτη
shadow_Walker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 εγώ έχω αυτήν την επιλογή στο bios.. χρειάζεται να το κάνω και μέσα από τα Windows?? θέλω να βάλω τα 8.1 x64 στον Samsung 830 128GB . πρέπει να προσέξω κάτι?
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Άμα διαβάσεις τον οδηγό λεει οτι πρέπει να κάνεις αυτο με το registry μετα μεσα στα windows οσο αφορά τα 7 και τα vista , στα 8 όμως και ειδικά αν εχεις καινούργια σχετικά μητρική δεν χρειάζεται συνήθως και αυτο μπορείς να το δεις αν ειναι ενεργοποιημένο το ahci με το hdsentinel αλλα και το πρόγραμμα της samsung το samsung magician που θα λέει αν ειναι ή οχι
shadow_Walker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 εαν το αλλάξω μόνος από τα bios από ide se anci θα υπάρξει πρόβλημα?
SPANK Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασε το δεν χάνεις ουτε χαλάς τιποτα , απλα πρέπει να δεις μετα με τα προγράμματα που σου ειπα αν ειναι ενεργοποιημένο και στα windows
shadow_Walker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 καλα παιδιά.. ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα