Cossutius. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω το συγκεκριμένο μοντέλο. Ήταν αρκετό καιρό εκτός λειτουργίας (3 εβδομάδες περίπου) Σήμερα την έβαλα στη μπρίζα, έβαλα και τη κεραία και πάτησα ένα κανάλι να λειτουργήσει. Στην αρχή εμφάνισε ρύθμιση ώρας και εν συνεχεία πήγε να δειξει ένα κανάλι, αλλά επέστρεψε σε κατάσταση αναμονης (σα να ειναι κλειστεί) Πλέον δεν ανταποκρίνεται σε κανενα κουμπί. Την έβγαλα απ τη μπρίζα, τη ξαναέβαλα, τιποτε απολύτως. Απλά παραμένει σε κατάσταση αναμονής (κλειστή) χωρις να μπορεί να ανάψει (το κοκκινο χρωμα αναμονης να γινει δηλαδή πράσινο). Να υποθέσω οτι κάηκε ή έχει γινει καμια παπάτζα στις ρυθμίσεις? Εννοειται πως στο manual δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω το συγκεκριμένο μοντέλο. Ήταν αρκετό καιρό εκτός λειτουργίας (3 εβδομάδες περίπου) Σήμερα την έβαλα στη μπρίζα, έβαλα και τη κεραία και πάτησα ένα κανάλι να λειτουργήσει. Στην αρχή εμφάνισε ρύθμιση ώρας και εν συνεχεία πήγε να δειξει ένα κανάλι, αλλά επέστρεψε σε κατάσταση αναμονης (σα να ειναι κλειστεί) Πλέον δεν ανταποκρίνεται σε κανενα κουμπί. Την έβγαλα απ τη μπρίζα, τη ξαναέβαλα, τιποτε απολύτως. Απλά παραμένει σε κατάσταση αναμονής (κλειστή) χωρις να μπορεί να ανάψει (το κοκκινο χρωμα αναμονης να γινει δηλαδή πράσινο). Να υποθέσω οτι κάηκε ή έχει γινει καμια παπάτζα στις ρυθμίσεις? Εννοειται πως στο manual δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη... Αμα βλεπεις Μαρινακη αυτα παθαινεις . Λοιπον κατα 99% ειναι η πλακετα.Αν κρινω απο μια δικια μου που εκανε ακριβως το ιδιο. Φυσικα δεν αξιζει η επισκευη της αν σου πουν κανα 300ρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Λες ε? Στα καλά του καθουμένου πλακέτα? Μπα ουτε καν για να τη φτιάξω απλά μου κανε εντυπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Λες ε? Στα καλά του καθουμένου πλακέτα? Μπα ουτε καν για να τη φτιάξω απλά μου κανε εντυπωση. Eτσι κανει η πλακετα συνηθως.Στο ακυρο. Εχει ληξει η εγγυηση? Aν μπορεις φερε καποιον μηπως ειναι κανας πυκνωτης και τη βγαλεις φθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Eτσι κανει η πλακετα συνηθως.Στο ακυρο. Εχει ληξει η εγγυηση? Aν μπορεις φερε καποιον μηπως ειναι κανας πυκνωτης και τη βγαλεις φθηνα. Ε ναι. Δεν ειναι καινουργιο μοντέλο. Λες να φέρω καναν τηλεορασά ε? Ε αμα τη βγάλω με κανα 30άρι το πολύ οκ, αλλά παραπάνω δε παιζει Thanks a lot (κριμα δε θα βλέπω δηλωσεις Μαρινάκη ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Χρειάζεται τεχνικός και ότι σου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα