amelli Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας, Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει…. Όταν πάω να συνδεθώ στο google.gr δεν μου επιτρέπει την σύνδεση, ενώ συνδέομαι σε άλλες σελίδες και αναφέρει ότι : Η σύνδεση δεν είναι ιδιωτική Οι εισβολείς ενδέχεται να προσπαθήσουν να υποκλέψουν τα στοιχεία σας από το www.google.com (για παράδειγμα κωδικούς πρόσβασης, μηνύματα ή πιστωτικές κάρτες) Επαναφόρτωση (το κάνω αλλά δεν αλλάζει τίποτα) ……….. Δεν μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.google.com αυτήν τη στιγμή επειδή ο ιστότοπος χρησιμοποιεί HSTS. Τα σφάλματα δικτύου και οι επιθέσεις …….. NET::ERR_CERT_DATE_INVALID Γνωρίζει κάποιος κάτι γιατί δεν μπορώ να κάνω τιποτα στο υπολογιστη…….
infin1tyGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έλεγξε αν έχει ρυθμιστεί σωστά η ώρα και η ημερομηνία στον υπολογιστή σου.
basilis5 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 εχω κι εγω ενα παρομοιο προβλημα σε ενα netbook με xp, και σωστη ωρα, ημερομηνια οταν παω να μπω dropbox απο web browser...
amelli Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως είχα αλλάξει καταλάθος την ημερομηνία κ απίστευτο μου έκανε όλα αυτά.... Ευχαριστώ πολύ infin1tyGR!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα