amelli Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας, Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει…. Όταν πάω να συνδεθώ στο google.gr δεν μου επιτρέπει την σύνδεση, ενώ συνδέομαι σε άλλες σελίδες και αναφέρει ότι : Η σύνδεση δεν είναι ιδιωτική Οι εισβολείς ενδέχεται να προσπαθήσουν να υποκλέψουν τα στοιχεία σας από το www.google.com (για παράδειγμα κωδικούς πρόσβασης, μηνύματα ή πιστωτικές κάρτες) Επαναφόρτωση (το κάνω αλλά δεν αλλάζει τίποτα) ……….. Δεν μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.google.com αυτήν τη στιγμή επειδή ο ιστότοπος χρησιμοποιεί HSTS. Τα σφάλματα δικτύου και οι επιθέσεις …….. NET::ERR_CERT_DATE_INVALID Γνωρίζει κάποιος κάτι γιατί δεν μπορώ να κάνω τιποτα στο υπολογιστη……. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έλεγξε αν έχει ρυθμιστεί σωστά η ώρα και η ημερομηνία στον υπολογιστή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 εχω κι εγω ενα παρομοιο προβλημα σε ενα netbook με xp, και σωστη ωρα, ημερομηνια οταν παω να μπω dropbox απο web browser... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amelli Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως είχα αλλάξει καταλάθος την ημερομηνία κ απίστευτο μου έκανε όλα αυτά.... Ευχαριστώ πολύ infin1tyGR!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα