Προς το περιεχόμενο

Web Designer/ Developer -

duck45

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια ,

Θελω να ασχοληθω με τη Σχεδιαση και την Αναπτυξη ιστοσελιδων και δεν ξερω που να περασω ,δηλαδη Εφαρμοσμενη Πληροφορικη ή Μηχανικων Πληροφορικης ή καπου αλλου?Επειδη εχω ψαξει αμετρητες ωρες χωρις να καταληξω ουσιαστικα καπου θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Υ.Γ Γραφιστικη δεν το σκεφτομαι καν γιατι μενω στη Θεσ/νικη   :-D .

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αυτό που ρωτάς το πάρουμε κατα λέξη, πρέπει να περάσεις σε ΙΕΚ.

Επίσης, αυτές τις αμέτρητες ώρες που λες αν τις είχες επενδύσει σε ψάξιμο/διάβασμα/εξάσκηση θα είχες ήδη κάνει σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση που περιγράφεις. Και χωρίς να έχεις περάσει πουθενά.

• Like 1

Καταλαβαίνεις τι ακριβώς είναι αυτό που θες να γίνεις -> Βλέπεις τα μαθήματα της κάθε σχολής που νομίζεις ότι θα σου κάνει -> βλέπεις ότι ο defacer μάλλον έχει δίκιο -> θα σπουδάσεις κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει να διαβάσεις για να γίνεις web developer με πτυχίο το οποίο σίγουρα μετράει αλλά δεν σε κάνει developer

Γεια σας παιδια ,

Θελω να ασχοληθω με τη Σχεδιαση και την Αναπτυξη ιστοσελιδων και δεν ξερω που να περασω ,δηλαδη Εφαρμοσμενη Πληροφορικη ή Μηχανικων Πληροφορικης ή καπου αλλου?Επειδη εχω ψαξει αμετρητες ωρες χωρις να καταληξω ουσιαστικα καπου θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Ευχαριστω

αν θελεις να μαθεις web design τοτε ή παρε κανα βιβλιο ή μπες tuts+

Οσο για το CS, δεν εχω ιδεα τι γινεται σε αυτη την χωρα

Μπαίνεις σε μια σχολή που ασχολείται με προγραμματισμό, για  να έχεις ένα χαρτί που να δείχνει ότι έχεις σπουδάσει σε σχετικό κλάδο. Αλλά από τη σχολή μη περιμένεις να σε βγάλει έτοιμο developer για να δουλέψεις σε enterprise εταιρεία.

Προσωπικό διάβασμα, εξάσκηση πολλές ώρες, και όταν καταλήξεις σε κάποια γλώσσα που σε ενδιαφέρει, φτιάξε δικά σου μικρά projects, είτε μόνος είτε με φίλους. Έτσι θα μάθετε όλοι μαζί κάποιες γλώσσες και θα ετοιμαστείτε πιο εύκολα για την αγορά εργασίας.

Για designer, θα πρέπει να χαλάσεις πολλές ώρες βλέποντας websites, διαβάζοντας άρθρα για τα σημερινά trends στο design σελίδων και πολλές ώρες σε photoshop/illustrator. Και μετά έρχονται πάλι τα μικρά projects and/or collaborations με άλλους.

αν θελεις να μαθεις web design τοτε ή παρε κανα βιβλιο ή μπες tuts+

Οσο για το CS, δεν εχω ιδεα τι γινεται σε αυτη την χωρα

το tuts+ ενδεικνύεται για επιπεδο αρχαριων; 

Σε οποιαδήποτε περίπρτωση όπως είπαν και οι από πάνω πρέπει να φτιάχνεις μόνος σου πράγματα. Το tuts+ είναι για όλα τα επίπεδα και ειδικά για αρχάριους. Επίσης πολύ καλά tutorials με videos: https://buckysroom.org/videos.php

• Like 1

το tuts+ ενδεικνύεται για επιπεδο αρχαριων; 

ναι, φυσικα.

Αν απο την αλλη δεν μπορεις, παρε το web design 4 dummies [που μονο για dummies δεν ειναι]

• Like 1

Παιδια,εγω γραφτηκα σε δημοσιο ΙΕΚ για τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης.Εκανα καλα? Και με πολυ διαβασμα και απασχοληση απο μονος μου θελω και εγω να ακολουθησω το web designer/developer..

Παιδια,εγω γραφτηκα σε δημοσιο ΙΕΚ για τεχνικος εφαρμογων πληροφορικης.Εκανα καλα? Και με πολυ διαβασμα και απασχοληση απο μονος μου θελω και εγω να ακολουθησω το web designer/developer..

Είναι σημαντικό το γενικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο, όμως όσο πιο εξειδικευμένες γνώσεις αποκτήσεις τόσο το καλύτερο.

Καλημερα

Φετος τελειωσα στο ΙΕΚ γαλατσιου την ιδια ειδικοτητα με εσενα web design/development

Αν αξιζει για εμενα  η απαντηση ειναι ΟΧΙ.

Δεν μαθαινεις τιποτα απολυτως, θα μαθεις html, και πολυ ελαχιστα css και php....

Τωρα, απο CMS μην περιμενεις πολλα θα κανεις joomla η wordpress και αυτα μηδαμηνα εισαγωγη αρθρου, 2-3 αλλαγες αυτα.

Και Dreamweaver (αχρηστο για εμενα)

Εγω σε joomla περισσοτερα απο τον καθηγητη ηξερα, πηγαινα και βοηθαγα τους μαθητες γιατι μερικα δεν τα ηξερε ουτε ο ιδιος.

Για να κανουμε εγκατασταση το Joomla φαγαμε 4++ ωρες για μια διαδικασια 5 λεπτων.

Και στο τελος στις εξετασεις ειχε για Joomla καντε εγκατασταση, δημιουργηστε 5 αρθρα, 5 μενου, και να περασετε τα αρθρα στο μενου.

Και αντε μια φορμα επικοινωνιας..

Εγω προσωπικα ξενερωσα παραα πολυ δεν με καλυψε καθολου, αν ημουνα σπιτι μου τις μισες ωρες με οδηγους απο το internet θα ειχα μαθει τα δεκαπλασια (και λιγα λεω) απο αυτα.

Εγω σου λεω κατσε σπιτακι σου βρες οδηγους στο Internet και ξεκινα, και οχι πολλες ωρες την ημερα, και σε λιγακι θα τα ξερεις ολα απ'εξω και θα εισαι expert οχι σαν εμενα που βγηκα και δεν μας εμαθαν ουτε ενα μενου σε μια σελιδα να φτιαχνουμε..

• Like 1

Γεια σας παιδια ,

Ευχαριστω

Μάθε HTML5, JQuery και SQL. Αν ρίξεις και λίγο ASP.NET MVC στα δίπλα είσαι απόλυτα καλυμένος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...