hakunamatata Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 σαν ενα καλοφτιαγμενο g2 ειναι...αμα ειχε και μεγαλη μπαταρια θα ηταν το τελειο τηλεφωνο...
Black Demis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 μπράβο στην Lenovo συνεχίζει στην παράδοση που είχε κάνει moto στην ποιότητα. Βλέπω τελικά Lenovo κράτησε το brand name
hakunamatata Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ποιος σου ειπε οτι ειναι λενοβο η συσκευη?
pth76 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παντως παιδιά εγω απο g2 με 3000 μπαταρία σε νεξους5 με 2300 δεν εχω και μεγαλο προβλημα. Αν το κινητό κανει σωστη διαχείριση της ενέργειας τότε που κολλάτε?
8elwADSL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Περίεργο γιατί έχουν αισθητή διαφορά στην μπαταρία αυτά τα δύο.
Crystallization Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 8elwADSL, όταν ενα κινητό σου βγάζει "την ημέρα" ειτε έχει 2300mAh ειτε 3000mAh μπαταρία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
8elwADSL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι δεν είπα ότι έχει πρόβλημα απλά υπάρχει όντως μεγάλη διαφορά σε αυτά τα 2 στην διάρκεια της μπαταρίας αν το νέξους βγάζει μέρα το g2 θα έπρεπε τουλάχιστον 2ημερο με την ίδια χρήση.
21century Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ δυνατή οθόνη με ανάλυση νέας εποχής και περιμένω με αγωνία την τιμή του...
douriosgz Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Όμορφο κ τουμπανακι το νέο Moto, αλλά δεν ξέρω έχει κάτι που με απωθεί. Βλέποντας το όμως, αναμένω NEXUS X να πυροβολάει!
nickelodeon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Η τιμή για USA ανακοινώθηκε στα 499,99$. Δεν το λες και φτηνό αλλά δείχνει πολύ προσεγμένη συσκευή. Το ξύλο δεν του πάει πολύ και για το δέρμα έχω κάποιες αμφιβολίες για το πόσο καιρό θα κρατήσει την εμφάνισή του. Αν το δέρμα αντικαθίσταται εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος τότε συγχωρείται η Motorola για την επιλογή αλλιώς θα ακούμε σε λίγους μήνες, μου ξέβαψε, σκίστηκε, ξέφτισε κτλπ.
NEFTIS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Θα προσπαθησω να απαντησω στο καυτο ερωτημα ερωτημα γιατι δεν βαζουν υποδοχη για sd. Πιστευω εχω την απαντηση. Για να χρεωνουν 100 ευρω τα 16 Gb εξτρα !) Ωραιο κινητο!
nickelodeon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Θα προσπαθησω να απαντησω στο καυτο ερωτημα ερωτημα γιατι δεν βαζουν υποδοχη για sd. Πιστευω εχω την απαντηση. Για να χρεωνουν 100 ευρω τα 16 Gb εξτρα !) Ωραιο κινητο! Όχι, απ' ότι φαίνεται η διαφορά τιμής μεταξύ 16 GB και 32 GB θα είναι μόνο 50$ and it’ll be available for the same $499 unlocked as the original when it launches later in September (that's for 16GB; the 32GB version runs at a $50 premium). πηγή: theverge Κάτι ακούγετε για έκπτωση με απόσυρση της παλιάς σου συσκευής, αλλά υποθέτω μόνο για USA Motorola will give you up to $300 for your old phone after you purchase the Moto X or Moto G
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα