Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs,

Φοιτητής πλέον και μέλος της Επιστήμης Υπολογιστών (CSD) στο Ηράκλειο Κρήτης μαζί με επιλογή φοιτητικής κατοικίας έρχεται πακέτο και η επιλογή παρόχου ADSL μαζί με όλα τα άλλα έξοδα του σπιτιού. Μένω 40 μέτρα από την πλατεία Κορνάρου και γενικά έχω ακούσει από άλλους φοιτητές της περιοχής ότι συγχρονίζουν σε μεγάλες ταχύτητες (17-20mbps) ανεξαρτήτως παρόχου. Όμως, μια μικρή επίσκεψη σε ένα κατάστημα forthnet και η απάντηση ενός ''τεχνικού'' για τις ταχύτητες της περιοχής ,μου είπε ότι το πολύ να πιάνει όλη η παλιά πόλη (κέντρο) μέχρι 13mbps. Τέλος πάντων, περιμένω μια άλλη γνώμη από εσάς για την επιλογή παρόχου.

Τέλος, ενδιαφέρομαι μόνο για ADSL και οι αντίστοιχες προσφορές που πήρα από παρόχους είναι

Forthnet: 18€ /μήνα

ΟΤΕ: 20€/μήνα

Cyta: 19€/μήνα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μόνο ADSL εννοώ χωρίς σταθερή τηλεφωνία (2play) απλά ιντερνετ. Δεν έχω κάποια εταιρεία στο σπίτι καθώς είμαι ο πρώτος που νοίκιασε το διαμέρισμα (καινούργια πολυκατοικία).

Δημοσ.
από εμπύρια στην Αθηνά την cyta βγαλτει όπως είναι τώρα έχω forthnet κλειδώνω χαμηλά άλλα γενικά είμαι ευχαριστημένος. Οτέ είχα πριν πολλά χρόνια και έφυγα για της υψηλές τιμές. Άλλα ας απαντήσει και κάποιος που μένει στην πόλη σου για σιγουριά
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου Μιχάλη. Και εγώ κλίνω περισσότερο προς Fortnet και ΟΤΕ. Cyta βλέπω ότι έχει πολύ μεγάλη μερίδα φοιτητών στο Ηράκλειο και έτσι δεν θέλω να βάλω και εγώ καθώς μπορεί οι ταχύτητες να είναι πιο χαμηλές.

Δημοσ.
κάνε μια βόλτα και απο hol και wind αν θες, γενικά wind  όταν είχα ήταν οκ.

πάντως για σκέτο ίντερνετ είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές 

hol.jpg

δες hol εχει με 17 ευρώ αυτο που θες και με 19 εχει 300 προς σταθερα και κινητα

Δημοσ.

Κοίτα HOL έχω εδώ και 6 χρόνια στο πατρικό μου και θέλω βρε παιδί μου να κάνω μια αλλαγή. Επίσης, η Hol δίνει 11 profile και δεν έχεις και τις καλύτερες ταχύτητες. Αλλά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και προστίθεται και αυτή η προσφορά στα "προς επιλογή".

Δημοσ.

Ρωτα τους γυρω σου τι παιζει απ ταχυτητες. Σε μερικα σημεια υπερεχουν καποιοες εταιριες σε καποια αλλα καποιες αλλες. Συμβουλη κοιτα μονο οτε και forthnet.

Δημοσ.

Τσεκαρε και αυτο το thread που ειχα ανοιξει εγω και ημουν σε παρομοια φαση με εσενα καθως κι εγω μενω κοντα στην πλατεια κορναρου. Προσωπικα κατεληξα στην forthnet και θα κινησω τις διαδικασιες για συνδεση τις επομενες μερες.

By the way, στην ιδια σχολη θα ειμαστε :-D

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις συμβουλές. Μάλλον θα καταλήξω σε ΟΤΕ καθώς όπως κοίταξα είναι ο μόνος (νομίζω) που υποστηρίζει και VDSL στο Ηράκλειο.

Δημοσ.

Πρόσεξε με το vdsl στο Ηρακλειο γιατι εχω γείτονα στη Μαχς Κρητης που πληρώνει vdsl 30mbps στον ΟΤΕ k σε ´ολα τα speedtest πάιζει μεταξύ 10-14.

Δημοσ.

Ρωτα τους γυρω σου τι παιζει απ ταχυτητες. Σε μερικα σημεια υπερεχουν καποιοες εταιριες σε καποια αλλα καποιες αλλες. Συμβουλη κοιτα μονο οτε και forthnet.

Η forthnet έχει  πιο φθηνά προγράμματα από τον οτε αφου σαν φοιτητής δεν θα είναι και άνετος οικονομικά 

Δημοσ.

Εφοσων εισαι σχετικα στο κεντρο οι αποστάσεις σου απο ολα τα dslam θα ειναι σχετικα μικρες ( <1000m ) oποτε αν ειναι να σκεφτεις για παροχο vdsl η cyta με τα ιδια λεφτα ( 23 ευρω αν θυμαμαι καλα) σου δινει vdsl 35 Mbps και αν οι καλωδιωσεις ειναι σωστες τοτε θα χτυπας 27-29

εχουν πολλες προσφορες για το vdsl πλεον , κατα την γνωμη μου στον ΟΤΕ μην πας γιατι πολλοι φιλοι μου δοκιμασαν και το μονο διαφορετικο που εχει απο αλλους παροχους  ειναι η τιμη , η ταχυτητα παντα παιζει ρολο απο την αποσταση , την καλωδιωση ( σπιτιου δρομου)  , το ρουτερ κλπ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...