Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναμενόταν, η Motorola προχώρησε σήμερα στην παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του Moto G του οποίου ο προκάτοχος θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή smartphone της εταιρείας.Η IPS οθόνη του νέου Moto G αναμένεται να είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της συσκευής η οποία μεγαλώνει στις 5 ίντσες και διαθέτει πολύ καλή απόδοση χρωμάτων και ανάλυση 720P. Το SoC που είναι υπεύθυνο για την επεξεργαστική ισχύ είναι και πάλι το Snapdragon 400, με τετραπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz, 1 GB RAM και Adreno 305 GPU. Για τον αποθηκευτικό χώρο είναι διαθέσιμες δύο χωρητικότητες ανάλογα με το μοντέλο, η μία με 8 GB και μια δεύτερη με 16 GB ενώ αυτή τη φορά υπάρχει θύρα microSD για την περαιτέρω επέκτασή της.

Μπορεί ο επεξεργαστής να μην αναβαθμίστηκε σε σχέση με το πρώτο μοντέλο όμως αυτό δεν ισχύει για την κύρια κάμερα η οποία ανεβαίνει από τα 5MP στα 8MP με διάφραγμα f/2.0, κάτι που ισχύει και για την εμπρόσθια κάμερα η οποία αναβαθμίζεται από το 1.3MP στα 2MP.

Το Moto G δεύτερη γενιάς διαθέτει την τελευταία έκδοση του Android και συγκεκριμένα την 4.4.4 KitKat, με τη Motorola να υπόσχεται ότι θα υποστηρίξει κανονικά το Android L λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία του η οποία προορίζεται για το Φθινόπωρο.

Η διάθεση του ξεκινά από σήμερα σταδιακά σε αρκετές χώρες, ενώ στην Ευρώπη θα κυκλοφορήσει με τιμή €199.

Δημοσ.

Αντι να βελτιωσουν το G που εχει ιδανικο μεγεθος  πηγαν και το μεγαλωσαν...Μια βελτιωση του 4.5 inch G με 2 giga ram και καλυτερη καμερα θα το εκανε ιδανικο τηλεφωνο.

• Like 3
Δημοσ.

Εχω το πρωτο moto g.Οπως ειναι δουλευει τελεια και με το L,θα τρωει λιγοτερη μνημη.θα ανεβαζε το κοστος χωρις λογο αν βαζαν 2gb.

Δημοσ.

Εγω εχω το Moto G και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Φυσικα οταν το πηρα ηξερα οτι δν ειχε sd card,αποσπωμενη μπαταρια(τα πιο κραχτα μειον οταν βγηκε).Λιγο μετα πηγαν και λανσαραν το Moto G 4G στο οποιο βαλανε την sd card και φυσικα 4G.Τωρα που βγαζουνε το καινουριο για πιο λογο δεν βαζουνε απευθειας 4G ειναι τελειως αδιανοητο...Και οπως ειπε και ενας αλλος πιο πανω,ελεος με την 5αρα οθονη...Φυσικα μετα θας μας πουνε μην τα θελουμε και ολα δικα μας :P .Με τα λεφτα που εχει αυτο το κινητο και θα βγει το καινουριο ετσι και με τις οποιες αναβαθμισεις του παλι μια χαρα ειναι για καποιον που θελει ενα αξιοπρεπες κινητο χωρις να χρειαζεται να δωσει πολλα λεφτα

Δημοσ.

Εγω το πρωτο εχω και μια χαρα πάει παντως.Θα ηθελα λιγο καλυτερο επεξεργαστη αλλα σε κολληματα και Smooth ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Έχω το Moto G 4G με την SD κάρτα το οποίο άνετα χωράει σε τσέπη τζιπ (και λόγω σχήματος). Την αύξηση στις 5 ίντσες την θεωρώ μειονέκτημα, το προηγούμενο μου κινητό ήταν 5ιντσο και ήταν από τους κύριους λόγους που το αντικατέστησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...