Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάζωντας την σελίδα της vodafone βλέπω κάποια ελκυστικά προγραμματάκια,του στυλ ADSL internet έως

24+απεριόριστα σταθερά+κάποια λεπτά κινητα --> 17,00 ευρώ για συνδρομητές vodafone(είμαι).

Τώρα που έχω παρόμοιο πρόγραμμα ΟΤΕ,το κόστος είναι περίπου στα 35-37 ευρώ το μήνα.Η διαφορά είναι σημαντική δε νομίζετε,γι'αυτό σκέφτομαι μήπως και άλλαζα πάροχο.

Εντάξει ο ΟΤΕ παρέχει μία αρκετά αξιόπιστη υπηρεσία,ποτέ δεν είχα πρόβλημα,για vodafone/hol τι γνώμη έχετε,αξίζει η μετάβαση ή είναι ρίσκο?Μένω Αθήνα σε κεντρική περιοχή και μερικά δεδομένα από το router μου είναι :

Bandwide Down/Up(kbps) 15689 kbps / 1011 kbps

SNR Margin Down/Up(db) 8.7 dB / 9.7 dB

Line Attenuation 15.9 dB 8.5 dB

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, τα ίδια καλώδια θα έχεις πάλι. Το μόνο πρόβλημα που μπορεί να έχεις είναι θέματα με την εξυπηρέτηση, και στην ταχύτητα δήλωσης βλάβων στην περίπτωση που έχεις βλάβη. Κάποιες εταιρίες στο θέμα βλάβη, αναμένουν 2-3 μέρες να μαζέψουν αρκετές βλάβες για να τις στείλουν στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Συμφωνώ,πάντως σε ένα χαρτί με τα προγραμμάτα που έχω τώρα λέει οτι αυτή η χρέωση(17 ευρώ) ισχύει για 2 χρόνια,μετά πάει στα

36,δηλαδή ανάλογα επίπεδα τιμών με ΟΤΕ.Χμμμμ....θα ξαναρωτήσω και θα δω,μάλλον too good to be true

Δημοσ.

Ότι σου είπαν από πάνω. Εκτός από το ότι δε θα έχεις καλή εξυπηρέτιση.

http://www.kerdos.gr/oldarticles.aspx?artid=1537740

Όσον αφόρα τη συνδιαστική έκπτωση με Vodafone:

Για να πάρεις την έκπτωση σε HOL θα πρέπει να έχεις πάγιο στο κινητό σου από 15 ευρώ και πάνω.
Αν το πάγιο στο κινητό σου είναι από 25 ευρώ και πάνω παίρνεις ένα 10% και εκεί.

Βέβαια λόγω ανταγωνισμού νομίζω ότι αν κάνεις Online την αίτηση παίρνεις την έκπτωση σε HOL έτσι κ αλλιώς (Ανεξαρτήτως παγίου Vodafone), ή αν πάρεις τηλέφωνο και πεις ότι έχεις δει τη συγκεκριμένη προσφορά στο Site.

Η τιμή είναι σταθερή για 2 χρόνια. Η διαφορά είναι τεράστια. Μετά τα 2 χρόνια βλέπεις τι κάνεις. Σε όλους τους εναλλακτικούς συμβαίνει αυτό, εκτός από Forthnet που η τιμή για το 3play είναι "για πάντα".

Το ότι η τιμή μετά τα 2 χρόνια θα κυμαίνεται σε τιμές ΟΤΕ δεν πάει να πει ότι πρέπει να παραμείνεις στον ΟΤΕ. Αν παραμείνεις στον ΟΤΕ κ δίνεις το λιγότερο 35 το μήνα 35 * 24 = 840 ευρώ για 2 χρόνια.

Αν πας HOL 17 * 24 = 408 + 35,90 τέλη φορητότητας = 443.90 για δύο χρόνια. Είναι 396.10 ευρώ κέρδος, το λιγότερο, μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια. Σε βάθος χρόνου μπορεί να μην είναι κανένα σπουδαίο ποσό, αλλά γιατί να μην πληρώνεις λιγότερα κ ενδεχομένως να έχες κ περισσότερες παροχές, αφού έχεις τη δυνατότητα;;

Δημοσ.

Πάγιο έχω 24 ευρώ.Ναι για αυτά τα 2 χρόνια συμφέρει σίγουρα,γλυτώνω 400 ευρώ στα 2 χρόνια όπως λες.

Όποιον ρωτάω από φιλικό περιβάλλον που έχουν αλλάξει εταιρίες είναι πολύ επιφυλακτικοί από την άλλη.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,τώρα που έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα θα αποφασίσω καλύτερα.

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να το τολμήσεις, εκτός κι αν το θες για σοβαρή επαγγελματική χρήση και θες όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο internet. Αν και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σε σχέση με πολύ παλιά, όπου αν είχες vodafone ή hol adsl και πάθαινες βλάβη, έπρεπε να περάσουν τουλάχιστον τα εννιάμερα του μακαρίτη για να δεις φως, σίγουρα με τον ΟΤΕ είσαι πιο σίγουρος. Επίσης, σε περίπτωση σοβαρής βλάβης, πιθανόν να σου δίνουν και στικάκι ή να σου κάνουν έκπτωση παγίου (τα έκαναν σίγουρα πριν λίγα χρόνια). Ενώ, αν διαρκεί πολύ καιρό, παίζει να αποσυνδεθείς και δωρεάν, αν το απαιτήσεις και τους ψιλοαπειλήσεις. Βέβαια, τα παραπάνω πιθανόν να τα κάνει κι ο ΟΤΕ.

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα το πακέτο με τα 22 ευρώ που έχει η HOL που δίνει:

Απεριόριστα σταθερά Ελλάδος
Απεριόριστα σε 47 χώρες
60' κινητά
Eπιπλέον 240’ ΔΩΡΕΑΝ προς κινητά

Και λέω εγώ τώρα, μήπως είναι καμιά μ@λ@κί@ VOIP και την πατήσω;  Είμαι επαρχία, μακριά από το τηλεφωνικό κέντρο και με καλύπτει η HOL.

Ο OTE με γδέρνει τώρα. (€35 με δωρεάν σταθερά - και θέλει να μου το ανεβάσει στα €38)

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει και εμένα το πακέτο με τα 22 ευρώ που έχει η HOL που δίνει:

Απεριόριστα σταθερά Ελλάδος

Απεριόριστα σε 47 χώρες

60' κινητά

Eπιπλέον 240’ ΔΩΡΕΑΝ προς κινητά

Και λέω εγώ τώρα, μήπως είναι καμιά μ@λ@κί@ VOIP και την πατήσω;  Είμαι επαρχία, μακριά από το τηλεφωνικό κέντρο και με καλύπτει η HOL.

Ο OTE με γδέρνει τώρα. (€35 με δωρεάν σταθερά - και θέλει να μου το ανεβάσει στα €38)

Όχι. Η HOL δίνει μόνο στα business και στα office πακέτα VOIP. Η μόνη περίπτωση που δίνουν VOIP είναι σε κάποια ελάχιστα ΑΚ που δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα. Μπορείς παρ όλα αυτά να καλέσεις κ να ρωτήσεις για να είσαι απόλυτα σίγουρος...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικά kostas_sl την έκανες τη μετάβαση σε hol; εγώ έχω κάνει αίτηση από 15/9 να μεταφερθώ από ΟΤΕ σε hol στο πακέτο των 22€ και ακόμη δεν έχει γίνει η φορητότητα...

Δημοσ.

το μόνο που αλλάζει είναι το dslam .

τελικά kostas_sl την έκανες τη μετάβαση σε hol; εγώ έχω κάνει αίτηση από 15/9 να μεταφερθώ από ΟΤΕ σε hol στο πακέτο των 22€ και ακόμη δεν έχει γίνει η φορητότητα...

Εχει σοβαρά θέματα ο ΟΤΕ απο τον Αυγουστο στο σύστημα του .. Γι αυτό και η καθυστέρηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...