Cpkdemian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια Κλεβω ιντερνετ απο τον σπιτονοικοκυρη μου μεσω wifi και πολλες φορες θελω να κανω ρεσταρτ το ρουτερ γιατι κολλαει το ιντερνετ. Αλλα δεν ξερω τους κωδικους για να μπω στο μενου. Υπαρχει κατι που μπορω να κανω εκτος απο το να τον ρωτησω γιατι δεν ξερει?
bilakos10 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκίμασες τα κλασικά; admin - admin cytauser - cytauser admin - 1234 κλπ... Γενικά ψάξε στο Google τα default passwords του ρούτερ σου.
Cpkdemian Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ειναι δικο μου το ρουτερ. κλεβω ιντερνετ
NikosKallithea Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ....κλέφτεςςςς ........κλέφτεςςςςςςςςςςςςςςςς 2
bilakos10 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ειναι δικο μου το ρουτερ. κλεβω ιντερνετ Εμ κλέβεις, εμ δεν σε κόβει ρε αρχηγέ. Ως γνωστόν είναι αδύνατον να βρεις τον μοντέλο του ρούτερ του γείτονα!
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 το μοντελο θα το βρεις, αν μαθεις την mac του και μετα πας και την βαλεις εδω http://www.macvendorlookup.comκ μετα πες μας τη σου λεει να μαθεις την mac ειναι πανεύκολο με κάποιο προγραμμαΓΙΑ ΠΛΑΚΑ TO ΓΡΑΦΩ:ή πας στο σπιτονοικοκύρη σου (με το νοίκι στα χερια$$$$ για να ειναι πολυ χαρουμενος που θα σε δει) και ενα κινιτο να βγάζει ευδιάκριτες φώτο πλησιάζεις το ρουτερ.δινεις τα λευτα και του λες-"βαλε μου λιγο νερακι μισο μισο.. διψαω ΠΟΛΥ "σηκωνεις το ρουτερ και τραβας φωτο
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ....κλέφτεςςςς ........κλέφτεςςςςςςςςςςςςςςςς τζαμπατζήηηηηηδες θα έλεγα εγώ. δες εδώ
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Και αν έχει αλλάξει τον αρχικό κωδικό; βγαζεις τις φωτο κ του πατας κ ενα hard reset!! αλλα σιγά μην άλλαξε το μέσα κ άφησε το ίδιο στο wifi...
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Και μετά πως θα συνδεθείς, αν το firmware εξαρχής έχει κλειστό το ασύρματο, όπως στη δικιά μου συσκευή;
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Και μετά πως θα συνδεθείς, αν το firmware εξαρχής έχει κλειστό το ασύρματο, όπως στη δικιά μου συσκευή; κ πια είναι η εταιρία που έχει κλειστό εξαρχής το wifi? δεν μιλάμε για για openwrt ktl
Stefanos.Kwnstantin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Netfaster IAD1 και μερικά Fritz. κι ομως δεν μου εχει τυχει ποτε iad1 κλειδωμένο. fritz δεν έχω εγκαταστήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα