Predatorkill Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, hoannis είπε Εκτός από τα παιχνίδια , σε ταινίες , σειρές γενικά video , αξίζει τον κόπο να τα μετατρέπω για να τα βλέπουν άτομα που δεν βλέπουν όλα τα χρώματα ή κατά την γνώμη σου δεν αξίζει; Αυτό ισχύει μόνο στην δική σου περίπτωση ή σε άλλη περίπτωση κάποιος άλλος θα έχει βελτίωση σε αυτό που βλέπει; Βασικά αυτό που θέλω να κάνω είναι να μετατρέπω κάποιες ταινίες , ντοκιμαντέρ κτλ για να τις βλέπουν κάποια άτομα , δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, θα είναι καλύτερα για αυτούς ή όχι; Οτι και να κανεις δε προκειται να δω ποτέ το σωστο χρωμα χωρις ειδικους φακους στα ματια. Απλα θα αναγκαστεις να αλλαξεις χρωματα. εγω εχω αυτο:
hoannis Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 Δημοσ. 17 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, Predatorkill είπε Οτι και να κανεις δε προκειται να δω ποτέ το σωστο χρωμα χωρις ειδικους φακους στα ματια. Απλα θα αναγκαστεις να αλλαξεις χρωματα. εγω εχω αυτο: Ξέρω ότι δεν θα δεις το σωστό χρώμα, απλά θέλω να ξέρω αν η μετατροπή βοηθά να δεις καλύτερα και σε τι βαθμό. Μόλις τώρα, hoannis είπε Καταλαβαίνω ότι δεν θα δεις το σωστό χρώμα, απλά θέλω να ξέρω αν η μετατροπή βοηθά να δεις καλύτερα και σε τι βαθμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα