duck45 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια , Θελω να ασχοληθω με τη Σχεδιαση και την Αναπτυξη ιστοσελιδων και δεν ξερω που να περασω ,δηλαδη Εφαρμοσμενη Πληροφορικη ή Μηχανικων Πληροφορικης ή καπου αλλου?Επειδη εχω ψαξει αμετρητες ωρες χωρις να καταληξω ουσιαστικα καπου θα ηθελα τη βοηθεια σας. Υ.Γ Γραφιστικη δεν το σκεφτομαι καν γιατι μενω στη Θεσ/νικη . Ευχαριστω Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2014 από duck45
XPHSTOS_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μιλάμε πάντα για ΤΕΙ έτσι...? Αν είσαι από ΤΕΕ (ΕΠΑΛ τα λένε τώρα ?) και δεν έχεις την δυνατότητα να περάσεις κάπου αλλού μπορείς νομίζω να δοκιμάσεις το ανοικτό πανεπιστήμιο.Κάποιο άλλο ΤΕΙ δεν μου έρχεται στο μυαλό εδώ κοντά Θεσ/νικη.Πάντως από τα 2 που αναφέρεις, σίγουρα εφαρμοσμένης πληροφορικής... νομίζω ότι το Μηχανικών Πληροφορικής είναι πιο πολύ hardwarικό σαν σχολή...Δες την διδακτέα ύλη και όπου έχει περισσότερα web-oriented μαθήματα πήγαινε εκεί, επίσης διάβασε μόνος σου... και μάγειρας μπορείς να πας αν θέλεις αρκεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς και μόνος σου.Στη θέση σου (άκουσε τα από έναν παθών) θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το εξωτερικό, αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα.Έχω βγάλει 3 ΙΕΚ και στην τελική έχω 3 χαρτιά για να σκουπίζομαι... ξέρεις πότε.Προφανώς και το πτυχίο από ΤΕΙ-ΑΕΙ είναι κλάσεις ανώτερο.Αλλά έξω έχει πάρα πολλά πανεπιστήμια τα οποία είτε είναι web design/dev μαζί είτε ξεχωριστά... στο λέω για να μην πας εφαρμοσμένης πληροφορικής ή όπου αλλου και δεν κάνεις πολλά μαθήματα σχετικά με το web.Με αποτέλεσμα να ξενερώσεις με την επιλογή σου...
ALR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια , Θελω να ασχοληθω με τη Σχεδιαση και την Αναπτυξη ιστοσελιδων και δεν ξερω που να περασω ,δηλαδη Εφαρμοσμενη Πληροφορικη ή Μηχανικων Πληροφορικης ή καπου αλλου?Επειδη εχω ψαξει αμετρητες ωρες χωρις να καταληξω ουσιαστικα καπου θα ηθελα τη βοηθεια σας. Υ.Γ Γραφιστικη δεν το σκεφτομαι καν γιατι μενω στη Θεσ/νικη . Ευχαριστω Γεια σου φίλε, το να βγάλεις μια σχολή όπως η εφαρμοσμένη πληροφορική ή μηχανικών πληροφορικής μόνο καλό θα σου κάνει, αλλά αν θέλεις να σπουδάσεις web design, πρέπει να το κάνεις μόνος σου. 1. Παίρνεις μια συνδρομή στο teamtreehouse.com 2. Παίρνεις μια συνδρομή στο http://tutsplus.com/ 3. Ξεκινάς να εφαρμόζεις αυτά που μαθαίνεις 4. Γράφεσαι στο peopleperhour.com και στο odesk.com και ξεκινάς μικρά freelance projects. 5. Κάνεις μικρά projects για όλη τη γειτονιά, πολύ πολύ φτηνά. 6. Ξεκινάς το δικό σου side project.
biosrazor Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σου φίλε, το να βγάλεις μια σχολή όπως η εφαρμοσμένη πληροφορική ή μηχανικών πληροφορικής μόνο καλό θα σου κάνει, αλλά αν θέλεις να σπουδάσεις web design, πρέπει να το κάνεις μόνος σου. 1. Παίρνεις μια συνδρομή στο teamtreehouse.com 2. Παίρνεις μια συνδρομή στο http://tutsplus.com/ 3. Ξεκινάς να εφαρμόζεις αυτά που μαθαίνεις 4. Γράφεσαι στο peopleperhour.com και στο odesk.com και ξεκινάς μικρά freelance projects. 5. Κάνεις μικρά projects για όλη τη γειτονιά, πολύ πολύ φτηνά. 6. Ξεκινάς το δικό σου side project. Ωραίος ο ALR, προτείνω και το codeschool 1
Hambos19 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάλι προτείνω σε συνδυασμό με teamtreehouse, codeschool κτλ να διαβάσεις και βιβλία σχετικά με μοτίβα web προγραμματισμού και γενικά για web προγραμματισμό. Γιατί δεν πρόκειται τα βίντεο να σου μάθουν πολλά πράγματα. Υπάρχουν πολύ φθηνά βιβλία στο Kindle Store και πολύ καλά μάλιστα. Άποψη μου αρχίζεις με αυτήν την σειρά: για front-end: 1)HTML 2)CSS 3)JS/JQ 4)(προεραιτικά) SASS για back-end (δεν χρειάζεται σειρά εδώ): 1)PHP 2)Server Side JS (πχ Node.js) 3)υπάρχουν πολλές ακόμη πχ Ruby, asp κτλ και επίσης βάσεις δεδομένων (πχ MySQL)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα