Blein Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα.Είχα ξαναποστάρει για αυτο το θέμα χωρίς να ξέρω όμως τι φταίει για το πρόβλημα.Τώρα απ ότι φαίνεται,το προκαλεί ο amd catalyst manager η κάτι που εγκαθίσταται μαζί με αυτό.Η κάρτα γραφικών που έχω είναι integrated με τον επεξεργαστή a10-7700k.Όταν γίνεται η εγκατάσταση του manager,μου κολλάει σε άκυρες στιγμές και δεν πατιέται τίποτα.Επίσης(αν συμβάλλει στο γενικότερο πρόβλημα),ακομα και αφού έχω κάνει το update των drivers,η κάρτα γραφικών μου πιάνει max 30 fps σε ίδια settings όπου η intel hd3000 πιανει 60-70,πράγμα το οποίο μου φαίνεται πολύ παράξενο.Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?Δεν θέλω να το πάω ακόμα για service γιατί μόλις το πήρα το pc και δεν θέλω να δώσω λεφτά αμα δεν είναι απολύτως αναγκαίο.Η motherboard είναι η FM2A88 extreme 4+.Η ram έχει ελεγθεί και είναι καλή.Δεν υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας μεταξύ των εξαρτημάτων.Τρέχω windows 8.1 64bit pro
chillbill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω ATI 7870. Mου 'χει κάνει κι εμένα το ίδιο τελευταίες μέρες, μετά από πέρασμα νέου CCC , μου πέταξε 1-2 φορές και μια οθόνη BSOD που μιλούσε για atikmdag.sys , δοκίμασα κάποιες διορθώσεις που προτείναν στο ίντερνετ , μου έχει ξανακάνει 1-2 κολλήματα από τότε, χωρίς μπλε οθόνη μεν ξανά, αλλά το σκέφτομαι να γυρίσω σε παλιότερους ή όχι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα