kisto Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα εβαλα εναν νεο δισκο στο pc k εβαλα win mtorrent κτλπ εκανα προσθηκη τορρεντ απ το φακελο που τα αποθηκευε στον παλιο δισκο αλλα αυτο που γινεται ειναι να τα ξανακατεβαζει ολα!! Κ οχι να τα seedari απ τον δισκο! Τι πρεπει να κανω;;
saflom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ρυθμίσεις-> φάκελοι και άλλαξε την διαδρομη στην νέα που τοποθέτησες τα αρχεία σου
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Το γράμμα του δίσκου και το path είναι ακριβώς τα ίδια; Αν δεν είναι πρέπει όταν φορτώσεις το torrent στο πρόγραμμα να το κατευθύνεις στον φάκελο όπου έχεις τα αρχεία. Εγώ αυτό που λες το κάνω συνέχεια γιατί μεταφέρω τα dls σε φάκελους και όταν θελήσω να seedάρω ξανακατεβάζω το ίδιο αρχείο τορρεντ και του λέω να το αποθηκεύσει στον φάκελο όπου τα έχω. Αμέσως ξεκινάει ο επανέλεγχος και μόλις τελειώσε αρχείζει το seeding.
kisto Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Το γράμμα του δίσκου και το path είναι ακριβώς τα ίδια; Αν δεν είναι πρέπει όταν φορτώσεις το torrent στο πρόγραμμα να το κατευθύνεις στον φάκελο όπου έχεις τα αρχεία. Εγώ αυτό που λες το κάνω συνέχεια γιατί μεταφέρω τα dls σε φάκελους και όταν θελήσω να seedάρω ξανακατεβάζω το ίδιο αρχείο τορρεντ και του λέω να το αποθηκεύσει στον φάκελο όπου τα έχω. Αμέσως ξεκινάει ο επανέλεγχος και μόλις τελειώσε αρχείζει το seeding. Εβαλα στις ρυθμισεις το φακελο που τα εχω κ παρολα αυτα αυτο τα ξανακατεβαζει..(
micos000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Άσε τις ρυθμίσεις του ut, δεν έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Το κάθε torrent έχει τις δικές του ρυθμίσεις και φάκελο αποθήκευσης και ότι και να ορίζεις εσύ στις ρυθμίσεις του προγράμματος αυτό ψάχνει τα αρχεία εκεί που είχαν δηλωθεί όταν τα κατέβασες. Πρέπει να ξανακατεβάσεις τα αρχείο torrent, να το ανοίξεις με το ut και όταν σου ζητήσεις φάκελο αποθήκευσης να το κατευθύνεις εκεί που έχεις αποθηκευμένα τα αρχεία για το συγκεκριμένο torrent. Ένας άλλος τρόπος για να μην ψάχνεις τα αρχικό torrent είναι να σταματήσεις το torrent που κατεβαίνει και να κάνεις πάνω του δεξί κλκ->Advanced->Set download location και να το κατευθύνεις εκεί που είναι τα αρχεία. Μόλις πατήσεις αποθήκευση μπορεί να σε ρωτήσει να κάνει overwrite, πες όχι. Πάλι δεξί κλικ->Force recheck (εξαναγκασμένος επανέλεγχος) και θα ξαναελέγξει αν είναι όλα τα αρχεία εκεί. Θα πρέπει να πάει 100%, να πρασινήσει η μπάρα μεταφόρτωσης και να γράψει Stopped (σταματημένο). Ξεκινάς πάλι το torrent και κανονικά θα πρέπει πλέον να ξεκινήσει το sedding ή να συνεχίσει να κατεβάζει από εκεί που είχε σταματήσει πριν την αλλαγή δίσκου και όχι από την αρχή.
TheELF Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Άσε τις ρυθμίσεις του ut, δεν έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα. Το κάθε torrent έχει τις δικές του ρυθμίσεις και φάκελο αποθήκευσης και ότι και να ορίζεις εσύ στις ρυθμίσεις του προγράμματος αυτό ψάχνει τα αρχεία εκεί που είχαν δηλωθεί όταν τα κατέβασες. Πρέπει να ξανακατεβάσεις τα αρχείο torrent, να το ανοίξεις με το ut και όταν σου ζητήσεις φάκελο αποθήκευσης να το κατευθύνεις εκεί που έχεις αποθηκευμένα τα αρχεία για το συγκεκριμένο torrent. Μια διευκρίνηση πάνω σε αυτό,δεν κάνει να αλλάξεις τίποτα στα αρχεία που αποτελούν το torrent ακόμα και όνομα στο φάκελο να αλλάξεις δεν θα τα αναγνωρίσει σαν ίδιο torrent και θα τα ξανά κατεβάσει όλα.
micos000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μια διευκρίνηση πάνω σε αυτό,δεν κάνει να αλλάξεις τίποτα στα αρχεία που αποτελούν το torrent ακόμα και όνομα στο φάκελο να αλλάξεις δεν θα τα αναγνωρίσει σαν ίδιο torrent και θα τα ξανά κατεβάσει όλα. Εύστοχη η διευκρίνιση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα