Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Γινεται απο ssd δισκο, καποια προγραμματα που εχω να τα μεταφερω στον αλλον σκληρο δισκο.Λεω να τον ελαφρυνω λιγο.Και να αφησω τα windows και κανα 2-3 μονο εκει.Και εαν ναι πως θα το κανω; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ήρθε κιόλας ο black? καλορίζικος.

Αν έχεις τα install τους, τα ξαναεγκαθιστάς στον νέο δίσκο.

Κάνεις δηλαδή Unistall, απο κατάργηση αλλαγή προγραμμάτων, Παίρνεις το install (.exe) του προγραμματος που θέλεις και κατα την διαδικασία εγκατάστασης φροντίζεις να βάλεις διαδρομή προς τον μεγάλο δίσκο. Αν δεν αλλάξεις την διαδρομή θα πάει να το εγκαταστίσει πάλι εκεί που ειναι το os,δηλαδή στον ssd.

Επίσης μια συμβουλή ακόμα να φτιάξεις ένα διαμέρισμα 200-300gb μόνο για προγράμματα ώστε αν εγκαταστήσεις καμμιά πατάτα να μπορείς να φορμάρεις μόνο το διαμέρισμα εκείνο χωρίς να πειράξεις τα υπόλοιπα που ήθελες να βάλεις μέσα

Δημοσ.

Ήρθε κιόλας ο black? καλορίζικος.

Αν έχεις τα install τους, τα ξαναεγκαθιστάς στον νέο δίσκο.

Κάνεις δηλαδή Unistall, απο κατάργηση αλλαγή προγραμμάτων, Παίρνεις το install (.exe) του προγραμματος που θέλεις και κατα την διαδικασία εγκατάστασης φροντίζεις να βάλεις διαδρομή προς τον μεγάλο δίσκο. Αν δεν αλλάξεις την διαδρομή θα πάει να το εγκαταστίσει πάλι εκεί που ειναι το os,δηλαδή στον ssd.

Επίσης μια συμβουλή ακόμα να φτιάξεις ένα διαμέρισμα 200-300gb μόνο για προγράμματα ώστε αν εγκαταστήσεις καμμιά πατάτα να μπορείς να φορμάρεις μόνο το διαμέρισμα εκείνο χωρίς να πειράξεις τα υπόλοιπα που ήθελες να βάλεις μέσα

Καλησπερα.Ναι μολις τον παρελαβα αλλα τα instal τα εχω στον προβληματικο εξωτερικο...Τωρα τι κανω;

Δημοσ.

Καλησπερα.Ναι μολις τον παρελαβα αλλα τα instal τα εχω στον προβληματικο εξωτερικο...Τωρα τι κανω;

εύκολο. Τα κατεβάζεις απο το διαδίκτυο και το Θειο. Αν χρειαστείς βοήθεια στείλε πμ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...