kanesaxo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ψάχνω ένα 27ρι μονιτορ για το γραφείο. Δεν εχω τρελές απαιτήσεις, ιντερνετ, word/excel και autocad θα δουλεύει. Βρήκα μια Dell 27", στο infoworld, φτηνοδουλειά, 260ε. Ομως τον κωδικό της, στο επίσημο σαιτ της Dell δεν τον βρίσκω. Τι συμβαίνει ακριβώς; Κωδικός dell απο επίσημο σαιτ : Dell P2714H με part number 210-ABIH Κωδικός infoworld : Dell P2714 με part number 210-ABRI Προφανώς δεν πρόκειται για την ακριβώς ίδια οθόνη. Δε μπορεί το ινφο να την εχει 60ε κάτω απ'τον ανταγωνισμό. Ο οποιος ανταγωνισμός έχουν την P2714H, όπως ακριβώς στο επίσημο σαιτ. Κάποια φαιενή ιδέα κανείς ;
saflom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 με τους προμηθευετες έχει να κάνει. Ίδια οθόνη είναι
kanesaxo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μεγάλη απόσταση καρέκλας-γραφείου. 24"ρα έχω σπιτι και καθομαι στο μισό μετρο και μου φαίνεται "νορμαλ". Στο γραφείο, θα χω απόσταση μεγαλύτερη. Απλα δεν έχω απαιτήσεις απ'την 27ρα, ουτε ταινίες, ουτε παιχνιδια ούτε τίποτα.
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι και η απόσταση αλλά πόση να'ναι..Τι να σου πω,εγώ σε 24'' με "σωστή" ανάλυση θα κοίταγα στα λεφτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα