Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, marmagia είπε

Συνήθως τς συστημένα τα φέρνει η acs. Δεν κανείς καμία δοκιμή να τους τηλεφωνήσεις; 

Επίσης βάλε το tracking εδώ να δεις αν σου βγάζει τίποτα https://gls-group.eu/

Επιβεβαιώνω. Royal Mail Tracked & Signed πάει μέσω GLS και τελικά παραδίδει η ACS.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν η ACS το στέλνει στην διεύθυνση ή το παραλαμβάνουμε από το κατάστημα τους;
Βλέπω στο Tracking ότι έχει γίνει άφιξή στο κατάστημα της περιοχής 5 λεπτά από το σπίτι μου.

Αναφέρομαι για την Royal Mail Tracked & Signed υπηρεσία.

Δημοσ.

Καλησπέρα,παραγγέλνω πρώτη φορά με royal mail international tracked and signed και θα ήθελα να μου πείτε εμπειρίες γιατί με μια αναζήτηση διάβασα πολλά αρνητικά για την GLS που αναλαμβάνει τα δέματα και ανησυχώ μετά από αυτά που είδα.. 

Δημοσ.

Αρνητικά θα διαβάσεις για κάθε εταιρία, είτε είναι ups, ειτεfedex είτε οτιδήποτε άλλο. Γενικά όσες φορές συνεργάστηκα μαζί τους δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με το που έφτασε Ελλάδα το έδωσαν acs κ το είχα σε μια μέρα σπίτι 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, marmagia είπε

Αρνητικά θα διαβάσεις για κάθε εταιρία, είτε είναι ups, ειτεfedex είτε οτιδήποτε άλλο. Γενικά όσες φορές συνεργάστηκα μαζί τους δεν είχα κανένα πρόβλημα. Με το που έφτασε Ελλάδα το έδωσαν acs κ το είχα σε μια μέρα σπίτι 

Πόσο καιρό περίπου κάνει για να φτάσει ένα δέμα; Παρήγγειλα στις 7 Μαρτίου και από τις 11 Μαρτίου στην σελίδα της GLS λέει μόνο το εξής:

The parcel was handed over to GLS,United Kingdom London.

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, angelamua9 είπε

Πόσο καιρό περίπου κάνει για να φτάσει ένα δέμα; Παρήγγειλα στις 7 Μαρτίου και από τις 11 Μαρτίου στην σελίδα της GLS λέει μόνο το εξής:

The parcel was handed over to GLS,United Kingdom London.

1 εβδομάδα με 10 μέρες.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα.

Έχω παραγεείλει απο Αγγλία χωρις tracking μια μεμβράνη πληκτρολογίου και απο άλλον πωλητή πάλι στην αγγλία διαφορα μικροανταλλακτικά για ρετρό υπολογιστή.

Τα μικροανταλλακτικά ήρθαν σε 5 μέρες και η μεμβράνη ακόμα έρχεται κι έχουν περάσει 22 μέρες.

Να θεωρώ ότι την έχασα και να κάνω αρνητική στον πωλητή ή παίζει να έρθει;

Η αξία της είναι 17 λίρες κάπου 19-20 ευρώ είναι.

uk airmail μου ειπε ο πωλητής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...