Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλα!

Έχω και εγω ένα θεματακι.. Έστειλα σε ένα φίλο μου ένα κινητό από Ελλάδα - Αγγλία με ΕΛΤΑ συστημένο (24 Μαρτίου).. 

Μπαίνω στο εντοπισμός αντικειμένου των ελτα και μου δείχνει το παρακάτω:

http://prntscr.com/6tc5mi

Έστειλα τον φίλο μου να ρωτήσει στο ταχυδρομίο στην Αγγλία και του είπαν για να έχει πάει αγγλία και να μην έχει φτάσει τόσες μέρες, πιθανον έχει κρατηθεί σε τελωνείο..

Παίζει τέτοια περίπτωση?? Ειχε κανένας παρόμια εμπειρια??

καμια γνωμη?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο site του αγγλικού ταχυδρομείου βγάζει κάτι ή όχι?

Δεν το είχα κοιτάξει στο Royal mail να σου πω την αλήθεια.. μου βγάζει το παρακάτω...

http://prntscr.com/6u7saw

Νομίζω θα πάει κάποια στιγμή..

Δημοσ.

Δεν το είχα κοιτάξει στο Royal mail να σου πω την αλήθεια.. μου βγάζει το παρακάτω...

http://prntscr.com/6u7saw

Νομίζω θα πάει κάποια στιγμή..

Ναι θα πάει. Μην αγχώνεσαι από την  στιγμή που είναι και συστημένο....

Δημοσ.

Δυστυχώς είχε ασχημη τροπή η υπόθεση μου.. Εστειλα στη Royal mail ενα email σχετικο με το που είναι το δεμα (με το κινητο).. και έλαβα το παρα κάτω..  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

"I am sorry to hear about the problem you have had with a International item, reference ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ. Of the huge volumes of letters and packets we handle, very few encounter a problem along their way - but we take every single complaint seriously, so I'm really sorry that you've had cause to contact us. I appreciate the concern this may have caused.

I have checked this item and it appears to have been sent to the Tyneside mail centre on 31/3/2015, It has since then not moved. 

You will need to contact the courier company that sent this item into the UK to raise this as a missing item. ""

Να βγάλεις άκρη απο τα Ελτά δεν παιζει.. Τραγικοί....

και το ερωτημα είναι ότι εκτός απο το να το κλαίω αν μπορω να κανω κατι τωρα...

Δημοσ.

tracked ήτανε;

αν όχι τότε πάρε τηλεφωνο γερμανία στην GLS.

τι εννοεις tracked??

το trucking number δεν το δεχετε στο GLS..

Δημοσ.

τι εννοεις tracked??

το trucking number δεν το δεχετε στο GLS..

αποκλειετε.

εγώ πάντα έτσι το κάνω.

παίρνω το track της royal μετά το βάζω στο site της GLS και μετά εκει βλέπω και τον αριθμο για την ACS.

απότι καταλαβαίνω μάλλον κανανε μπαντνανιά στην Royal.. 

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω ένα δεματάκι απο αρχές Δεκεμβριού απο ebay Αγγλίας. Το tracking είναι της μορφής UG.....GB. Έχω κάνει αναζήτηση παντού αλλά δεν εμφανίζει κάτι. Ο πωλητής είπε ότι μετα απο επικοινωνία με το ταχυδρομείο έιπαν ότι είναι Ελλάδα. Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ήταν 31 Δεκεμβρίου. έχει περάσει ένας μήνας. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Περιμένω και εγώ πακέτο από εξωτερικό απο τον Δεκέμβριο. Έχουν καθυστέρηση όλα τα ταχυδρομεία λόγω του φόρτου των γιορτών. Σιγά-σιγά επανέρχονται

Δημοσ.

κι εγώ περιμένω απο Κίνα και είναι λογικό να υπάρχει καθυστέρηση λόγω εορτών. Αλλα το παραπάνω που έγραψα είναι απο Αγγλία και έχει κάνει ενα μήνα

Δημοσ.
2 hours ago, mrvaggos said:

Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω ένα δεματάκι απο αρχές Δεκεμβριού απο ebay Αγγλίας. Το tracking είναι της μορφής UG.....GB. Έχω κάνει αναζήτηση παντού αλλά δεν εμφανίζει κάτι. Ο πωλητής είπε ότι μετα απο επικοινωνία με το ταχυδρομείο έιπαν ότι είναι Ελλάδα. Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης ήταν 31 Δεκεμβρίου. έχει περάσει ένας μήνας. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ

Συνήθως τς συστημένα τα φέρνει η acs. Δεν κανείς καμία δοκιμή να τους τηλεφωνήσεις; 

Επίσης βάλε το tracking εδώ να δεις αν σου βγάζει τίποτα https://gls-group.eu/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...